Πατριαρχικό τρισάγιο στην μνήμη του Νικολάου Μαγγίνα

Πατριαρχικό τρισάγιο στην μνήμη του Νικολάου Μαγγίνα

289  επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι από 50 πόλεις της Τουρκίας δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό «Εμείς και οι Παραδόσεις μας – Μνήμη Νικόλαου Μαγγίνα», που οργανώνει η Κοινότητα Νεοχωρίου

 

Η είδηση είναι λίγο ετεροχρονισμένη. Ωστόσο , την δημοσιεύουμε γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία και  σήμερα λάβαμε την σχετική φωτογραφία , η οποία δημοσιεύεται επάνω. 

Στις 6 Δεκεμβρίου , εορτή του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Τζιμπαλίου της Πόλης, πήγε στο Κοιμητήριο του Σισλί και τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής  του μακαριστού δημοσιογράφου και φωτορεπόρτερ , Νικολάου Μαγγίνα, ο οποίος εκδαπάνησε ευατόν για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ρωμιοσύνη της Πόλης. Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ!

ΕΞΑΛΛΟΥ,  ολοκληρώθηκε η κατάθεση υποψηφιοτήτων για τον διαγωνισμό «Εμείς και οι Παραδόσεις μας – Μνήμη Νικόλαου Μαγγίνα», που διοργανώνεται από την Κοινότητα Νεοχωρίου, που βρίσκεται στον Βόσπορο της Πόλης.

 

Στο κάλεσμα της Κοινότητας Νεοχωρίου ανταποκρίθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή  289  επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, με 785 φωτογραφίες, από 50 πόλεις της Τουρκίας.

Τα μέλη της ελλανοδίκου επιτροπής παρουσία του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Φωτογράφων Τουρκίας κ. İbrahim Göksungur θα ανακοινώσουν τους νικητές στις 21 Δεκεμβρίου.

Η Κοινότητα Νεοχωρίου ευχαριστεί  θερμά όλους όσοι με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν να τιμηθεί η μνήμη του Νίκου Μαγγίνα.

 

 

Share this post