Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ: “Οι εποχές του ˮο εις και μόνοςˮ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί”.

Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ: “Οι εποχές του ˮο εις και μόνοςˮ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί”.

“Νέες προκλήσεις του κ. κ. Σιζόπουλου και της παρέας του στην ηγεσία της ΕΔΕΚ” χαρακτηρίζει η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ  την σύγκληση του Καταστατικού και Τακτικού Εκλογικού Συνεδίου.  Η Ομάδα υποστηρίζει ότι η σύγκληση γίνεται “αυθαίρετα, αντικαταστατικά, παράτυπα και παράνομα” και προειδοποιεί: “Είτε το θέλουν, είτε όχι το πραγματικό μητρώο μελών θα αποκαλυφθεί και η οικονομική διαχείριση θα ελεγχθεί”.

Αυτούσια η ανακοίνωση

“Αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού, αν δεν τα έχουν ξεπεράσει, οι νέες προκλήσεις του κ. Σιζόπουλου και της παρέας του στην ηγεσία της ΕΔΕΚ.

Αυθαίρετα, αντικαταστατικά, παράτυπα και παράνομα συγκαλεί καταστατικό συνέδριο μέσα σε 48 ώρες (τί θα αλλάξει στο καταστατικό μόνο ο ίδιος γνωρίζει), μια ώρα αργότερα συγκαλεί Τακτικό Εκλογικό Συνέδριο (για να αυτοανακηρυχθεί “πρόεδρος”) και τρείς μέρες αργότερα “εκλογές” για τους άλλους αξιωματούχους του Κόμματος (απ’ όσους υποψήφιους απέμειναν)! …

Πρόκειται για πρωτόγνωρες αποφάσεις που προσβάλλουν την ιστορία και την ιδεολογία της ΕΔΕΚ και προκαλούν τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος. Πρόκειται για αποφάσεις πρωτοφανείς για τα κυπριακά και τα γενικότερα πολιτικοκομματικά, μέσω των οποίων είναι σαφέστατος ο στόχος για παράκαμψη και παραπλάνηση της Κυπριακή Δικαιοσύνης.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ο κ. Σιζόπουλος και όσοι συνεχίζουν να τον ακολουθούν στον καταστροφικό κατήφορο που επέλεξε να πορευθεί, έχουν ήδη οδηγήσει το κόμμα στην ανυποληψία και το σπρώχνουν προς την καταστροφή.

Οι ΕΔΕΚίτες που αγαπούν και νοιάζονται για το Κόμμα παρακολουθούν με δέος τις μεθοδεύσεις και τους αυταρχισμούς του “αναντικατάστατου” και δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να συνεχίσει. Οι εποχές του ˮο εις και μόνοςˮ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είτε θα εφαρμοστούν είτε θα επιβληθούν από τον λαό της ΕΔΕΚ. Η ΕΔΕΚ θα ζήσει, θα αναγεννηθεί και θα ξαναγίνει δύναμη ελπίδας για την Κύπρο και το λαό μας .

Είτε το θέλουν είτε όχι το πραγματικό μητρώο μελών θα αποκαλυφθεί και η οικονομική διαχείριση θα ελεγχθεί”.

Share this post