Οι μολυσμένες πληγές του Ερντογάν

Οι μολυσμένες πληγές του Ερντογάν

Διαβάστε την ανάλυση του Λεωνίδα Κουμάκη για την εποχή του Ταγίπ Ερντογάν και την σημερινή Τουρκία. Περιγράφει αναλυτικά τα προβλήματα με τους γείτονες της και τις ΗΠΑ. Υποστηρίζει ότι το τέλος του Ερντογάν ” δεν θα διαφέρει από αυτό του Σαντάμ Χουσεϊν”.

Ο Λεωνίδας Κουμάκης είναι Νομικός, Συγγραφέας. Μέλος του International Hellenic Association (IHA)  Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Τελείωσε το δημοτικό σχολείο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πέρα και στην συνέχεια φοίτησε για δυο χρόνια στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο, πριν εξαναγκαστεί να εγκαταλείψει την Κωνσταντινούπολη, λόγω της απέλασης του πατέρα του, το 1964. Στην Ελλάδα τέλειωσε το Γυμνάσιο Παγκρατίου στην Αθήνα και την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, από το 1967, άρχισε να εργάζεται σε ελληνική βιομηχανία (κλάδος ποτών) στην οποία παρέμεινε επί 30 συνεχή χρόνια και της οποίας διετέλεσε Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Εξαγωγών. Την δεκαετία 2003 – 2013 ασχολήθηκε με έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις.Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία» (αυτοβιογραφία, 1992-η Αγγλική έκδοση του βιβλίου επανακυκλοφόρησε το 2019 στο Amazon), «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997), «Αποχαιρετισμός» (1996) και «Τουρκία στις φλόγες» (2017, διατίθεται από το Amazon). 

https://analyst.gr/2020/12/19/oi-molismenes-pliges-tou-erdogan/

 

 

Share this post