Οι καταγγελίες Παπαδάκη για καταστροφή τεκμηρίων

Οι καταγγελίες Παπαδάκη για καταστροφή τεκμηρίων

Αποκαλύπτουμε τις επιστολές προς Γενικό Εισαγγελέα και τον Αρχηγό της Αστυνομίας

Ο δικηγόρος του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, Θεοφάνης Ανδρέου, σε επιστολή του, ημερομηνίας , 14 Φεβρουαρίου 2020, προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Αρχηγό της Αστυνομίας έθετε θέμα διασφάλισης από την Αστυνομία των στοιχείων, που κατέθεσε εναντίον του ευρωβουλευτή, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος , στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος . Στην επιστολή του ο κ. Ανδρέου τόνιζε :
“Αναμένουμε άμεση θετική σας ανταπόκριση, καθότι προκύπτει σοβαρό ενδεχόμενο να καταστραφούν τα στοιχεία αυτά , λαμβάνοντας μάλιστα σοβαρά υπόψη το γεγονός της έντονης και ύποπτης άρνησης του κ. Σιζόπουλου , η οποία καταδεικνύει έμπρακτα προσπάθεια απόκρυψης των εν λόγω στοιχείων”.

Στην ίδια επιστολή ο δικηγόρος κ. Ανδρέου προειδοποιούσε: ” Η προσπάθεια απόκρυψης των στοιχείων προκύπτει και από το γεγονός ότι τα στοιχεία, που κατατέθηκαν ως τεκμήρια στην Πειθαρχική διαδικασία , δεν ονοματίζονται και δεν περιγράφονται στην απόφαση του Πειθαρχικού, όπως δεόντως θα έπρεπε να γίνει”.
Είχε προηγηθεί, στις 11 Φεβρουαρίου , επιστολή προς τον κ. Σιζόπουλο για “συκοφαντική δυσφήμηση, λίβελλο με βάση δημόσιες δηλώσεις του.

Στις 30 Απριλίου και στις 8 Μαΐου από τον δικηγόρο του ευρωβουλευτή στάλθηκαν οι επιστολές , που αποκαλύπτουμε πιο κάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Μ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ 

Δηλώσεις προέδρου ΕΔΕΚ για … by ARISTEIDIS VIKETOS on Scribd

 

Share this post