Οι 10 Μηχανισμοί Πρόκλησης Βλάβης απο τα εμβόλια Covid κατά την δρ Sherri Tenpenny ( Βίντεο Ελληνικοί Υπότιλοι )

Οι 10 Μηχανισμοί Πρόκλησης Βλάβης απο τα εμβόλια Covid κατά την δρ Sherri Tenpenny ( Βίντεο Ελληνικοί Υπότιλοι )

Η δρ Sherri Tenpenny εξηγεί τους 10 μηχανισμούς πρόκλησης βλάβης απο τα εμβόλια covid . Η ίδια υποστηρίζει : Τα εμβόλια COVID-19 κάνουν τους ανθρώπους «μαγνητισμένους.  Η δρ Sherri Tenpenny είναι ακτιβίστρια  κατά των εμβολίων  και ισχυρίστηκε , κατά τη διάρκεια ακρόασης με τους νομοθέτες του Οχάιο, ότι τα εμβόλια COVID-19 “μαγνητίζουν ανθρώπους που τα παίρνουν”. Ο δρ.  Sherri Tenpenny, είναι ομοιοαθητικός γιατρός με έδρα το Οχάιο. Έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Saying No to Vaccines” και  έχει αναγνωριστεί από την υπηρεσία αξιολόγησης της ιστοσελίδας ειδήσεων Newsguard ως “σούπερ-μεταδότης” της παραπληροφόρησης κατά του  εμβολίου COVID-19.

 

Μια ομάδα παρατηρητών στο Πανεπιστήμιο McGill στο Μόντρεαλ διαπίστωσε ότι είναι μία από τις 12 επιρροές που ευθύνονται για το 65% της παραπληροφόρησης κατά των εμβολίων που διαδίδεται στο Facebook, το Instagram και το Twitter. Η Tenpenny έχει προηγουμένως προωθήσει ψευδείς ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να προκαλέσουν θάνατο και αυτοάνοση νόσο, να διαταράξουν τις εγκυμοσύνες και να «ρίξουν» σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. 

*Επειδή οι αντιεμβολιαστές υποστηρίζουν ότι υφίστανται λογοκρισία, παραθέτουμε στην συνέχεια ένα βίντεο με τις προσωπικές της απόψεις και ο καθένας είναι ελεύθερος να εξαγάγει τα συμπεράσματα του.

Share this post