Ο Θανάσης Τσώκος νέος γ.δ. του ΡΙΚ

Ο Θανάσης Τσώκος νέος γ.δ. του ΡΙΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ, διόρισε τον κύριο Θανάση Τσώκο, στη θέση του Γενικού Διευθυντή ΡΙΚ με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου διάρκειας 5 ετών, με βάση των περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Διορισμός Γενικών Διευθυντών) Νόμο του 1990, Ν.115/1990 ως έχει τροποποιηθεί.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση η πιο πάνω απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου εγκρίθηκε, βάσει της Νομοθεσίας, από το Υπουργικό Συμβούλιο στην  συνεδρίαση του, την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022. 
Ο κ. Τσώκος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του την προσεχή Δευτέρα , 14 Φεβρουαρίου 2022

Βιογραφικό

O Θανάσης Τσώκος γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1970. Είναι νυμφευμένος με τη Σωτηρούλα Τσώκου και είναι πατέρας δύο παιδιών. Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MPA στη Δημόσια Διοίκηση, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ΜΑ in Communication Studies – Media and Journalism in the Information Society, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Frederick καθώς και Πτυχίο Οικονομικών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης.

Διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, ως επίσης και μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Share this post