Ο πολιτικός αναλυτής Oleh Saakian μιλά για την Ουκρανία: Είμαστε μια Σπάρτη 30 εκατομμυρίων

Ο πολιτικός αναλυτής Oleh Saakian μιλά για την Ουκρανία: Είμαστε μια Σπάρτη 30 εκατομμυρίων

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πολιτικό αναλυτή Oleh Saakian (Ολέγκ Σαακίαν) σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Kostas Onisenko στο κανάλι του στο youtube.com.

Ο Oleh Saakian, ο οποίος σπούδασε στο Donetsk National University, υποστηρίζει:

➡ Ο Ζελένσκι ως επικεφαλής στρατού έχει καθολική αποδοχή – ο Ζελένσκι ως πολιτικός δέχεται κριτική ▪️ Οι ξένοι σύμμαχοι έχουν τον φόβο του τι θα γίνει, αν διαλυθεί η Ρωσία και για αυτό δεν δίνουν περισσότερα όπλα ▪️ Σύμφωνα με μετρήσεις, οι Ουκρανοί είναι έτοιμοι να αντέξουν τις κακουχίες του πολέμου για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα.  

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ», λέει ο Oleh Saakian και προσθέτει:  «Μάθαμε να ζούμε σε κατάσταση πολεμικής δημοκρατίας».

Επίσης, μιλά ο  Ταράς,  στρατιώτης που πολεμάει στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία. Μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά μόλις εισέβαλαν οι ρώσοι άφησε τη ζωή του και τους φίλους του στην Ελλάδα για να πάει να πολεμήσει. Στην συνέντευξη εξηγεί  την ψυχολογία της μάχης. Μιλάει για την ουκρανική επίθεση που εξελίσσεται, για τον πόλεμο των ντρονς και του πυροβολικού, για τις αλλαγές στον ουκρανικό στρατό από την αρχή της εισβολής μέχρι σήμερα.

Share this post