Ο π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης απαντά στους φωνασκούντες για τις ταυτότητες στην Ελλάδα.

Ο π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης απαντά στους φωνασκούντες για τις ταυτότητες στην Ελλάδα.

Πολύς θόρυβος ξεκίνησε στην Ελλάδα από κάποιους πολιτικούς, εκκλησιαστικούς και παραεκκλησιαστικούς φορείς για τις νέες ταυτότητες με στόχο την παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού. Για να επηρεάσουν τον κόσμο ανέσυραν  πάλι, όπως και σε άλλες περοπτώσεις, θεωρείες περί αντιχρίστου. 

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Οι νέες ταυτότητες, όπως και αυτές των πολιτών  της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό, τίποτα το δαιμονισμένο για κανέναν. Είναι το “όχημα” για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου, για να μπορούν οι Έλληνες πολίτες να ταξιδεύουν  με ασφάλεια και για να είναι η Ελλάδα εναρμονισμένη με τις υποχρεώσεις  στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ταυτότητες θα έχουν μέγεθος πιστωτικής κάρτας, θα κοστίζουν 10 ευρώ (με εξαίρεση τους πολύτεκνους που δικαιούνται έκπτωση 50%), θα έχουν διάρκεια ισχύος τα 10 έτη και δεν έχουν τσιπάκι. Στην εμπρόσθια όψη θα υπάρχει φωτογραφία του κατόχου και θα αναγράφονται τα στοιχεία του, η ημερομηνία έκδοσης και λήξης, η αρχή έκδοσης και ο Αριθμός πρόσβασης Κάρτας- CAN. Στην οπίσθια όψη θα υπάρχουν το Όνομα πατέρα και μητέρας, ο τόπος γέννησης του κατόχου, η ομάδα αίματος (προαιρετικά) καθώς και το ύψος (μετά τη συμπλήρωση του 24ου έτους της ηλικίας).  (ΦΩΤΟ ΕΠΑΝΩ: cnn.gr )

Σε αυτούς , που επιμένουν στα περί αντιχρίστου και στον  αριθμό 666, επικαλούμενοι και  τον Άγιο Παΐσιο, απάντησε ο π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης. Δείτε στον σύνδεσμο:

 

Ο π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΜΩΝΟΕΤΡΙΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 666 – Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου (imakb.gr)

 

 

Share this post