Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επαινεί τον Αν. Βαβούσκο για το βιβλίο του το “Ουκρανικό Ζήτημα”

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επαινεί τον Αν. Βαβούσκο για το βιβλίο του το “Ουκρανικό Ζήτημα”

Με Γράμμα Του ο Οικουμενικός Πατριάρχης , Βαριολομαίος, επαινεί τον διδάκτορα του Εκκλησιαστικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιο Βαβούσκο , για το βιβλίο του “Το Ουκρανικό Ζήτημα”. 

Ο κ. Βαρθολομαίος χαρακτηρίζει “περισπούδαστο” το πόνημα του κ. Βαβούσκου και επισημαίνει ότι ο συγγραφέας πραγματεύεαται το θέμα “με την διεισδυτική ματιά του έγκριτου νομικού και την ακρίβεια του εγκρατούς κανονολόγου”. 

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας επαινεί τον δρα. Βαβούσκο για την συγγραφική συμβολή του “εις την ορθοτόμηση του λόγου της κανονικής αληθείας περί του Ουκρανικού ζητήματος”. 

 

 

ΦΩΤΟ: Ν. ΜΑΓΓΙΝΑΣ

Γράμμα Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου by ARISTEIDIS VIKETOS on Scribd


* Το βιβλίο του δρ.  Αναστάσιου Βαβούσκου, που κυκλοφόρησε στην Θεσσαλονίκη από τις εκδόσεις “Μέθεξις” στα τέλη του 2020 και ο  ageliaforos.com το παρουσίασε με σχετική  ανάρτηση στις  27/11/2020.  Στο βιβλίο αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’  ο οποίος σε συνέντευξη του (15/03/2021) στην ιστοσελίδα Cyprus Times επεσήμανε ότι ο κ. Βαβούσκος “έκανε μια εξαντλητική έρευνα , από την οποία αποδεικνύεται πέρα για πέρα η επέμβαση της Μόσχας (στην Ουκρανία)”.

Share this post