Ο καθηγητής Ι Π.Α. Ιωαννίδης μιλά για όλα σχετικά με την νόσο Covid-19

Ο καθηγητής Ι Π.Α. Ιωαννίδης μιλά για όλα σχετικά με την νόσο Covid-19

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΚΡΗΤΗTV του διακεκριμένου καθηγητή  Ιωάννη Π.Α. Ιωαννίδη για τον κορονοϊό αλειεύσαμε στο panayiotistelevantos.blogspot.
Ο καθηγητής  στην συνέντευξη μιλά για όλα τα ζητήματα του SARS – CoV2 και της νόσου Covid-19. Ταυτόχρονα με αφορμή το νέο του βιβλίο  “Λόγω κρυμμένα λογοκριμένα” ανοίγει το πεδίο μίας ευρύτερης προσέγγισης,  που αγγίζει ακόμη και τα «άβατα» της επιστήμης για τα λανθασμένα αποτελέσματα της ιατρικής έρευνας σε μεγάλες και μικρές στιγμές της ανθρωπότητας, τον διάλογο όταν δεν υπάρχει πλέον μέθοδος και το νόημα της ζωής ως αξία της επιστημονικής κοινότητας.
Τονίζει ότι ο κορονοϊός είναι ένας πολύ επιθετικός ιός, ο οποίος μάλιστα οι επιστήμονες δεν προβλέπουν ότι θα εξαλειφθεί με τον εμβολιασμό του πληθυσμού. 
Υπενθυμίζεται ότι από τον περασμένο Μάϊο ο καθηγητής Ιωαννίδης είχε εκφράσει τους φόβους του για ένα ενδεχόμενο δεύτερο κύμα του Covid-19. 
 O Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg πρόληψης νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Stanford, όπου είναι τακτικός καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας και στατιστικής. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων
και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts.

 

Share this post