Ο Ιωάννης Κασουλίδης για ΔΗΣΥ και Κυπριακό

Ο Ιωάννης Κασουλίδης για ΔΗΣΥ και Κυπριακό

“Είναι γεγονός ότι η μεγαλύτερη κρίση (στον ΔΗΣΥ)  ήταν των τελευταίων προεδρικών εκλογών, αλλά υπήρξαν και άλλες μεγάλες κρίσεις, όπως του δημοψηφίσματος το 2004, όμως τα καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε”, δηλώνει το σημαίνον στέλεχος του κόμματος, πρώην ΥΠΕΞ , Ιωάννης Κασουλίδης.

Στενός συνεργάτης του Γλαύκου Κληρίδη ο κ. Κασουλίδης, σε συνέντευξη στην Κατερίνα Ηλιάδη και στην εφημερίδα “Πολίτης” τονίζει αναφορικά με την στάση του  του μακαριστού ιδρυτή του ΔΗΣΥ και πρώην προέδρου  της Δημοκρατίας στα εσωκομματικά Δεν παρενέβαινε, είχε άποψη όπως ο καθένας μας, αλλά δεν έκανε παρεμβάσεις. Στεκόταν στο ύψος το πατρικό, του ιδρυτή και αδιαμφισβήτητου ηγέτη του κόμματος για τόσα πολλά χρόνια”.

Για το Κυπριακό δηλώνει:”Ο Πρόεδρος έλεγε ότι ήθελε απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό. Δεν του βγήκε, πήγε παρακάτω στον εκπρόσωπο των ΗΕ. Τον πήραμε, αλλά δεν έχουμε κάνει πολλά. Πολυδιαφημίσαμε τα μέτρα για τους Τ/Κ, αλλά δεν τυγχάνουν αποδοχής από τ/κ πλευράς διότι θεωρούν ότι αυτά τους τα οφείλαμε”

Κασουλίδης: «Η νέα ηγεσία εν μέσω Συμπληγάδων*» – Ο πρώην ΥΠΕΞ στον «Π» για ΔΗΣΥ,… (politis.com.cy)

Share this post