Ο ΔΗΣΥ για την άνοδο της Κύπρου στην 2η κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων στίβου

Ο ΔΗΣΥ για την άνοδο της Κύπρου στην 2η κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων στίβου

“Ο αθλητισμός στίβου, ο κλασικός αθλητισμός του τόπου μας με ιστορία πέραν των 120 χρόνων, για μια ακόμη φορά γέμισε με χαρά και ικανοποίηση τόσο τους αγνούς φιλάθλους αλλά και τον κάθε πολίτη της πατρίδας μας”, αναφέρει , σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών μας , σημειώνεται, είχαν ως αποτέλεσμα την άνοδο μας στην Β’ κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων στίβου.

Στην ανακοίνωση προστίθενται και τα ακόλουθα: “Ο κλασικός αθλητισμός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί την αιχμή του δόρατος του αθλητισμού της Κύπρου, παραμένοντας ταυτόχρονα πιστός στα ολυμπιακά ιδεώδη.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός συγχαίρει τους διοικητικούς αξιωματούχους της ομοσπονδίας μας, τους προπονητές αλλά πρωτίστως τους αθλητές και τις αθλήτριες μας για το επίτευγμά τους. Ταυτόχρονα διαβιβάζουμε τα συγχαρητήρια μας και στην ομάδα εθελοντών για την εξαιρετική δουλειά τους. Ο στίβος της Κύπρου έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Οι επιτυχίες αυτές αντικατοπτρίζονται στους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που μερικοί εξ αυτών θα δώσουν το «παρών» τους και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο “.

 

Share this post