Ο Biden τηλεφώνησε στον Οικουμενικό Πατριάρχη για να ενημερωθεί για την υγεία του.

Ο Biden τηλεφώνησε στον Οικουμενικό Πατριάρχη για να ενημερωθεί για την υγεία του.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στον κ. Βαρθολομαίο να μη διστάζει να επικοινωνεί μαζί του για οποιοδήποτε θέμα, όταν παρίσταται ανάγκη

Με την επιστροφή του Οικουμενικού Πατριάρχη από την Νέα Υόρκη του τηλεφώνησε ο Αμερικανός Πρόεδρος J. Biden, “για να διερωτήσει τα της υγείας Του και να πληροφορηθεί για το ταξίδι της επιστροφής Του στην Πόλη”, αναφέρει ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “Όταν ο Πατριάρχης τον ευχαρίστησε για την πρόσφατη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο, στις 25 Οκτωβρίου, και η οποία διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ο Πρόεδρος απάντησε φιλόφρονα ότι αυτή θα μπορούσε να κρατήσει και ένα χρόνο! Είπε ακόμη, ο κ. Πρόεδρος, ότι μετά τη δική τους συνάντηση μετέβη στο Βατικανό και είχε συνάντηση με τον Πάπα, όπου με χαρά διεπίστωσε τις πολύ αδελφικές σχέσεις των δύο θρησκευτικών ηγετών. Περαιτέρω ο Εξοχώτατος ανέφερε στην Α.Θ. Παναγιότητα τη συνάντησή του με τον γνωστό αθλητή κ. Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει γίνει Ορθόδοξος.

Τέλος, ο Εξοχ. κ. Πρόεδρος είπε στον Πατριάρχη να μη διστάζει να επικοινωνεί μαζί του για οποιοδήποτε θέμα, όταν παρίσταται ανάγκη”.

Share this post