Νομικά θα κινηθεί η καθηγήτρια , που τραυματίστηκε σοβαρά από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας

Νομικά θα κινηθεί η καθηγήτρια , που τραυματίστηκε σοβαρά από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας

Τη νομική οδό προτίθεται να ακολουθήσει η 25χρονη Αναστασία Δημητριάδου, η οποία δέχθηκε σοβαρό χτύπημα στο μάτι από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας «Αίαντας», κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας του Σαββάτου. Μιλώντας στο philenews η Αναστασία, που υποβλήθηκε  σε επέμβαση στο μάτι, δήλωσε  ότι δεν φοβάται τίποτα και ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά τόσο εναντίον των Αρχών Ασφαλείας όσο και κατά της Κυβέρνησης.

Η 25χρονη Αναστασία, καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας, μουσικός και καλλιτέχνης, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή πολύ πιο σοβαρό θέμα από την όρασή της, αποτελεί η πολιτική κατάσταση στην Κύπρο.

Εξιστορώντας τα γεγονότα του Σαββάτου η 25χρονη ανέφερε ότι δέχθηκε εντελώς απρόκλητη επίθεση από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας από πολύ κοντινή απόσταση. Από το χτύπημα έχασε τις αισθήσεις της και βρισκόταν λιπόθυμη στο έδαφος για περίπου δέκα λεπτά. Όπως ανέφερε, συμπολίτες της που προσπάθησαν να την μετακινήσουν λίγο παρακάτω, προκειμένου να μην ξαναχτυπηθεί, δέχθηκαν ξύλο από άνδρες της Αστυνομίας.

Καταλήγοντας, η Αναστασία ανέφερε πως αγαπάει την πατρίδα της και κάλεσε τους συμπατριώτες της να μη φοβούνται και να συνεχίσουν τον αγώνα έτσι ώστε να αλλάξουν κάποια δεδομένα στον τόπο μας.

 

Share this post