Νευροχειρουργός αποφαίνεται ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι περιττά, αναποτελεσματικά κι ανασφαλή!.

Νευροχειρουργός αποφαίνεται ότι τα εμβόλια για τον κορονοϊό είναι περιττά, αναποτελεσματικά κι ανασφαλή!.

Ο Κύπριος νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου  , όπως προκύπτει από τις απόψεις του ανήκει στους “αντιεμβολιαστές”. Ωστόσο, ειδικοί για να αποφαίνονται κατά κύριο λόγο για το θέμα είναι επιστήμονες και ερευνητές άλλων ειδικοτήτων , όπως  λοιμωξιολόγοι, επιδημιολόγοι, μοριακοί βιολόγοι, γενετιστές, φαρμακολόγοι, ζωολόγοι, κλινικοί γιατροί πολλών ειδικοτήτων, μαθηματικοί, πληροφορικοί, βιοπληροφορικοί, μηχανικοί, επιστήμονες για πολιτικές υγείας, περιβαλλοντολόγοι, κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, κλπ. Αυτών, που εδώ και περίπου 15 μήνες εγράζονται στα εργαστήρια η άποψη έχει βαρύτητα , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η αντίθετη άποψη πρέπει να “ρίχνεται στην πυρά”. 
Στην συνέντευξη του ο δρ . Σπύρου διερωτάται ,  γιατί “ασκείται τόση πίεση κι εκφοβισμός των πολιτών για να εμβολιαστούν παραβιάζοντας την συνθήκη της Νυρεμβέργης για τα ανθρώπινα δικαιώματα , την στιγμή που γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν εξαχθεί ακόμη ασφαλή συμπεράσματα”.
Επίσης,  μεταξύ άλλων,  κάνει λόγο για τις ευθύνες των κατασκευαστριών εταιρειών, ” οι οποίες έσπευσαν να εξαιρεθούν από την νομική ευθύνη για βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια κι έτσι την δεδομένη στιγμή ευθύνη για τις επιπλοκές φέρουν τα κράτη, τα αρμόδια υπουργεία και οι προσωπικοί γιατροί οι οποίοι με τον Α ή Β τρόπο πείθουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν”.
Τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει σήμερα η επιστήμη, είπε ο κ. Σπύρου, ” δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι περιττά, αναποτελεσματικά κι ανασφαλή”.
Για την συνέντευξη πήραμε το ακόλουθο μήνυμα 
ΕLIS NEWS – BINTEO
DR. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΥ: Το εμβόλιο δεν καλύπτει την αναπνευστική οδό! Είναι ανόητος ο εμβολιασμός παιδιών και η άσκηση πίεσης σε εγκύους ! Ποιοι και γιατί αποκρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες;;;
Συνέντευξη στην Άντρη Κωνσταντινίδου
 ‘Ομως σήμερα, που την αναζητήσαμε για να την παρουσιάσουμε το youtube είχε την ένδειξη :
Video unavailable –This video has been removed by the uploade

Σε κάθε περίπτωση ο δρ. Μιχάλη Σπύρου  οφείλει , κατά την άποψή μας ,  να απαντήσει κατά πόσο έχει εμβολιαστεί και αν όχι πως μπαίνει στο χειρουργείο και κάνει εγχειρήσεις . Αν δεν έχει εμβολιαστεί ευθύνη φέρει και η κλινική, στην οποία εργάζεται. 
 Α.ΒΙΚ

 

Share this post