Ν. Παπαδόπουλος: Απογοητευτική η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση

Ν. Παπαδόπουλος: Απογοητευτική η διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή τού Τρίτου “Πρόσωπο με Πρόσωπο”,  μίλησε για “ανικανότητα και ελαφρότητα της κυβέρνησης  τόσο στη διαχείριση τής υγειονομικής διάστασης όσο και της οικονομικής”.

Η Κύπρος, είπε , ” είναι η χειρότερη χώρα στην Ευρώπη” όσον αφορά στούς εμβολιασμούς και είναι η πρώτη χώρα  κατ´αναλογία πληθυσμού στα νέα κρούσματα.

Την ίδια προχειρότητα και ελαφρότητα, πού χαρακτηρίζει την κυβέρνηση , είχαμε και στο coronapass, πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ. “‘Αλλα λέει ο υπουργός υγείας, άλλα η επίτροπος προσωπικών δεδομένων και άλλα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, προκαλώντας σύγχυση και απογοήτευση στον κόσμο”, δήλωσε ο κύριος Παπαδόπουλος.

Το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση του αναφέρει : “Οι κυβερνώντες απαιτούν από τους πολίτες να εμβολιαστούν για να δικαιούνται να κυκλοφορούν, αλλά την ίδια ώρα δεν τους δίνουν το δικαίωμα να εμβολιαστούν. Οι πολίτες πληρώνουν την ανικανότητα των κυβερνώντων, οι οποίοι ούτε μια διαδικτυακή πύλη δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Οι κυβερνώντες αντί να δίνουν μάχη με τη πανδημία, γονατίζουν την κοινωνία. Απέτυχαν να οργανώσουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα. Άφησαν τα δημόσια νοησηλευτήρια απροετοίμαστα. Παλινωδούν σε αντιφατικά και πρόχειρα μέτρα. Καταλήγουν σε αποφάσεις παράλογες και δυσανάλογες.

Η υποβολή παραιτήσεων ή η παύση των υπευθύνων για το φιάσκο του εμβολιαστικού προγράμματος είναι μονόδρομος”.

Share this post