Ν. Χριστοδουλίδης : «Φωτεινό παράδειγμα» το ΕΚΔΚ

Ν. Χριστοδουλίδης : «Φωτεινό παράδειγμα» το ΕΚΔΚ

Βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τους λειτουργούς του υπουργείου Εξωτερικών που ανέλαβαν τον επαναπατρισμό των Κύπριων Πολιτών, ετοίμασε το υπουργείο Εξωτερικών. Στο συγκεκριμένο βίντεο, η ομάδα διαχείρισης της κρίσης, αναφέρει τις δράσεις που έκανε μέχρι τώρα για τον πλήρη επαναπατρισμό των Κύπριων, με ασφάλεια.
Ο επαναπατρισμός των φοιτητών, αποτελούσε από την αρχή ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχει να διαχειριστεί η κυβέρνηση Αναστασιάδη και ένα από τα ζητήματα που προκάλεσε σημείο αντιπαράθεσης.

Στις προσπάθειες του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΚΔΚ) για αντιμετώπιση της των συνεπειών της κρίσης του κορονοϊού αναφέρεται ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, κάνοντας λόγο για «φωτεινό παράδειγμα».

 

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Υπουργός Εξωτερικών γράφει ότι «κάθε κρίση είναι εξ ορισμού οδυνηρή και απευκταία. Από την αντιμετώπιση της όμως θα κριθεί αν θα βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί, ανθρώπινοι, ενωμένοι. Τα στελέχη του ΕΚΔΚ αποτελούν άλλο ένα φωτεινό παράδειγμα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς. Συνεχίζουμε».
Την ανάρτηση συνοδεύει και σχετικό βίντεο.

ΦΩΤΟ: ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

https://twitter.com/i/status/1256489672471203841

Share this post