Ν. Ανδρουλάκης: «Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Ν. Ανδρουλάκης: «Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη όπου έγινε δεκτός με πανηγυρικά συνθήματα από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές του και υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε».

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στις δηλώσεις του ανέφερε πως «σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Μια νέα εποχή με δυναμισμό αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση».

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως «ενωμένοι θα προχωρήσουμε στην αναγέννηση της παράδοσης», ευχαριστώντας τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνυποψήφιους του για τον αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν, όπως είπε, και τους κάλεσε να υπερασπιστούν όλοι μαζί, ενωτικά την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για «ενότητα και πολιτική αυτονομία».

«Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε. Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική παράταξη», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Υπογράμμισε πώς έχει πλήρη επίγνωση των ευθυνών που ανέλαβε και δεσμεύτηκε «για νίκη της παράταξης και της πατρίδας. Ξεκινάμε μαζί ένα ωραίο ταξίδι. Η Δημοκρατική παράταξη επέστρεψε. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Να’ στε καλά και καλό μας αγώνα».

Νίκος Ανδρουλάκης: Ολοι οι άνθρωποι του Προέδρου – Τα σενάρια για τις θέσεις «κλειδιά» | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η ανακοίνωση της επιτροπής εκλογών του ΚΙΝΑΛ

H αρμόδια επιτροπή εκλογών του ΚΙΝΑΛ (ΕΔΕΚΑΠ) ανακοίνωσε σχεδόν τα τελικά αποτελέσματα του Β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Στο 95,37% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει 67,9% (132.706 ψήφοι) και ο Γιώργος Παπανδρέου 32,1% (62.748 ψήφοι).

Η ΕΔΕΚΑΠ συγχαίρει τον καινούργιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:Συγχαρητήρια Κυρ. Μητσοτάκη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Τον Ν. Ανδρουλάκη συνεχάρη ο Δ. Κουτσούμπας

Γ. Παπανδρέου: Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες – Συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του

Συγχαρητήρια Α. Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Συγχαρητήρια Π. Γερουλάνου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Π. Χρηστίδης συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη

Χ. Καστανίδης: Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη

Δήλωση Θ. Μαργαρίτη για τη νίκη του Ν. Ανδρουλάκη

Μ. Χριστοδουλάκης: «Οι κρίσιμες μάχες είναι μπροστά μας. Πρέπει να μας βρουν όλους ενωμένους και ισχυρότερους»

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΑΠΕ

Share this post