Μπάιντεν : «Εποχή του σκότους» η προεδρία Τραμπ

Μπάιντεν : «Εποχή του σκότους» η προεδρία Τραμπ

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο «χειρότερος εφιάλτης», απαντά ο αντίπαλος του

Σαν μια “μάχη του φωτός με το σκοτάδι” παρουσίασε ο Τζο Μπάιντεν την αναμέτρησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο. 

Με πυροτεχνήματα… μάσκες και αποστάσεις… και με τον 77χρονο Τζο Μπάιντεν επίσημα πια προεδρικό υποψήφιο των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό του για την αντιπροεδρία την Κάμαλα Χάρι, ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό συνέδριο των Δημοκρατικών. Αποδεχόμενος το χρίσμα, ο Μπάιντεν στηλίτευσε τα τέσσερα χρόνια της προεδρίας Τραμπ, ως «εποχή του σκότους».

Ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο «χειρότερος εφιάλτης», αντέτεινε ενώπιον υποστηρικτών του ο Ντόναλντ Τραμπ, που έρχεται δεύτερος στις δημοσκοπήσεις. Και μέσα από το υπερσυντηρητικό δίκτυο FOX επανέφερε τα σενάρια νοθείας, μέσω της επιστολικής ψήφου.

Βαρύ πλήγμα για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ αποτελεί η  σύλληψη του ακροδεξιού Στιβ Μπάνον, αρχιτέκτονα της εκλογής του το 2016 και πρώην στενού προεδρικού συμβούλου. Κατηγορείται για απάτη, μέσω μη κυβερνητικής οργάνωσης που συγκέντρωνε δωρεές για το αμφιλεγόμενο τείχος του Τραμπ στα σύνορα με το Μεξικό. Ο ίδιος ο Τραμπ έσπευσε να πάρει αποστάσεις.

 

 

 

 

Share this post