Μόρφου Νεόφυτος : Σε λίγο θα ξεκινήσει πόλεμος σε όλη την Μέση Ανατολή

Μόρφου Νεόφυτος : Σε λίγο θα ξεκινήσει πόλεμος σε όλη την Μέση Ανατολή

 Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι είναι “χάζαρος” (“σατανιστής”). – Ο εν Κιέβω Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Μόσχας Ονούφριος είναι “ασκητής”. 

Συνέντευξη του  Μητροπολίτη Μόρφου , Νεοφύτου,  στον  δημοσιογράφο Ευγένιο Σιβάκοβ (Evgenii Sivagov) για το ρωσικό καναλάλι «Спаси и Сохрани» (Κύριε σῶσε και προστάτευε). “Ο στάρετς Ιωνάς της Ουκρανίας προφήτευσε όσα συμβαίνουν σήμερα”, δήλωσε ο Μητροπολίτης Νεόφυτος, ο οποίος υποστήριξε : “Το ουκρανικό είναι μέρος του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είναι η αρχή , ούτε το τέλος”. Προέβλεψε ότι σε λίγο θα ξεκινήσει πόλεμος σε όλη την Μέση Ανατολή, στον οποίο θα λάβει μέρος και η Κίνα.  Επίσης, αποκάλεσε “χάζαρο” ( δηλαδή σατανιστή) τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

“Το Ουκρανικό εκκλησιαστικό ζήτημα θα λυθεί από Οικουμενική Σύνοδο, η οποία θα συνέλθει μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.  Χαρακτήρισε “ασκητή” τον εν Ουκρανία Μητροπολίτη του Πατριαρχείου Μόσχας , Ονούφριο, τον οποίο κατέταξε στην ίδια θέση με τον σπουδαίο μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Παύλο. 

ν

Share this post