Μέσι: Σε σοκ ο Αργεντινός , μετά την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην ανανεώνουν την συμφωνία

Μέσι: Σε σοκ ο Αργεντινός , μετά την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην ανανεώνουν την συμφωνία

Χωρίζουν τελικά οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μεσί με τους Καταλανούς να προχωρούν σε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών και να το ρίχνουν στους κανονισμούς που υπάρχουν στην La Liga.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές ,αυτό δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Mundo Deportivo”  ο Αργεντινός ήταν σε σοκ. Ο Μέσι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Καταλονίας, στην οποία αγωνιζόταν από το 2000 έως και σήμερα,  έχοντας κατακτήσει τα πάντα και έχοντας κάνει την Μπαρτσελόνα την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Δεν περίμενε την εξέλιξη που σημειώθηκε και το διαζύγιο με την Μπαρτσελόνα καθώς είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε και όλα άλλαξαν την τελευταία στιγμή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης ο Μέσι ο οποίος έχει επιστρέψει από την Τετάρτη θέλει να “ζυγίσει” καλά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες, να ξεπεράσει το σοκ της αποχώρησης του και να προβεί σε μια επίσημη δήλωση αποχαιρετισμού μέσω ανακοίνωσης του.

Είναι δεδομένο πως ο Μέσι δεν θέλει να φύγει χωρίς να πει αντίο στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, αλλά την ίδια ώρα θέλει να περάσουν λίγες ώρες, να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση και εν συνεχεία να τοποθετηθεί.

Η “Mundo Deportivo” επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη για να τονίσει πως ο Μέσι είναι σε σοκ, καθώς ο ίδιος επέστρεψε την Τετάρτη από την Ίμπιζα όπου έκανε διακοπές για να υπογράψει την Πέμπτη το νέο του συμβόλαιο, αλλά τελικά ενημερώθηκε πως δεν μπορεί να υπογράψει.

Share this post