Με Παύλο Αναστασιάδη ο ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο

Με Παύλο Αναστασιάδη ο ΔΗΣΥ στην Αμμόχωστο

Τον πρέσβη Παύλο Αναστασιάδη αποφάσισε να προτείνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός (ΔΗΣΥ) για τη δημαρχία Αμμοχώστου, μετά την αποψινή συνεδρίαση του Πολιτικού  Γραφείου.
Σε ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ αναφέρει πως «το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε όπως αποδεχτεί ως υποψήφιο κοινής αποδοχής τον πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη που πληρεί τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και θα αγωνιστεί για αυτές». Παράλληλα σημειώνεται πως ο κ. Αναστασιάδης, ήταν στους προτεινόμενους δύο κομμάτων, του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ.
Επιπλέον αναφέρεται πως «Παρόλο που ως Δημοκρατικός Συναγερμός προτείναμε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο μας χώρο αλλά και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό».


Σκοπός, όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ, είναι μέσω της διαδικασίας αυτής να στείλουμε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι πάνω από όλα ακριβώς, είναι ο αγώνας για επανένωση του τόπου και η επιστροφή της Αμμοχώστου, με έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής που συμμερίζεται αυτούς τους στόχους.

«Παρόλο που ως Δημοκρατικός Συναγερμός προτείναμε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο μας χώρο αλλά και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Share this post