Με μηχανή έφτασε από τα Σκόπια στους Δελφούς ο Ζόραν Ζάεφ

Με μηχανή έφτασε από τα Σκόπια στους Δελφούς ο Ζόραν Ζάεφ

Κάνει το γύρο της Ελλάδας (Βίντεο)

Με μια μηχανή 1.600 κυβικών που η πινακίδα της έχει τα αρχικά του, ΖΖ, ο πρώην πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ έφτασε στο Φόρουμ των Δελφών.

Ο κ. Ζάεφ όπως δήλωσε στη Voria.gr ξεκίνησε στις 22 Απριλίου από τα Σκόπια οδηγώντας την μεγάλου κυβισμού μηχανή του πέρασε από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και στη συνέχεια ταξίδεψε σε περιοχές της Πελοποννήσου καταλήγοντας στους Δελφούς, όπου θα είναι ομιλητής.

Όπως είπε μετά τους Δελφούς θα συνεχίσει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, ενώ αναμένεται να πάει και στη Χαλκιδική, όπου όπως είναι γνωστό, διαθέτει εξοχικό, το οποίο όπως μας είπε επισκέπτεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι.

Ο κ. Ζάεφ ήταν χαλαρός και ευδιάθετος «μακριά από τα σκληρά πρωθυπουργικά καθήκοντα» που είχε ενώ πάντα ασχολείται με την πολιτική μέσα από το κόμμα του.

Ερωτώμενος εάν κατά τις επισκέψεις του στην Ελλάδα συναντά ανθρώπους που ακόμα και τώρα είναι αντίθετοι στην Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι πολλοί Έλληνες του δηλώνουν ότι είναι θετικοί  με την Συμφωνία, ενώ άλλοι του λένε «δεν μου αρέσει η Συμφωνία αλλά εσένα σε συμπαθώ γιατί είσαι καλός άνθρωπος».
Μαζί με τον κ. Ζάεφ ταξιδεύει με δική του επίσης μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα ο πολύ καλός φίλος του και υπουργός Υγείας στην κυβέρνησή του, Βένκο Φιλίπτσε.

Πηγή: voria.gr

Share this post