Κηδεύτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Κηδεύτηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το απόγευμα η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλο στο νεκροταφείο Κηφισιάς. Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές είπαν  το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο ερμηνευτή, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 79 ετών.

To κοιμητήριο είχε  γεμίσει στεφάνια που έστειλαν επώνυμοι  του καλλιτεχνικού χώρου, φίλοι και συνεργάτες του αξέχαστου τραγουδιστή. Ανάμεσά τους και ένα που έστειλε ο διάσημος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, μαζί με τη σύζυγό του Λουκίλα.

Η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, η κόρη του Άντα, καθώς και συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Κηφισιάς για το «τελευταίο αντίο» στον ερμηνευτή που έφυγε από την ζωή την περασμένη Κυριακή.

 

Η σύζυγος και η κόρη του Γιάννη Πουλόπουλου

Παρότι η πανδημία του κορωνοϊού προβάλει σοβαρούς περιορισμούς, αρκετοί ήταν οι εκπρόσωποι του ελληνικού τραγουδιού που βρέθηκαν, πριν την κηδεία,  στην Κηφισιά για να αποχαιρετίσουν τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Με λευκά τριαντάφυλλα στην αγκαλιά παρέστη στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου,  και η Καίτη Γκρέι, ο Πασχάλης και άλλοι. 

Τον Γιάννη Πουλόπουλο αποχαιρέτισε και η Ελένη Ροδά, η οποία βρέθηκε στην Κηφισιά φορώντας μάσκα προκειμένου να προστατευτεί από την διάδοση του κορωνοϊού. Στην Κηφισιά και ο τραγουδιστής Αντύπας.  Αρκετοί καλλιτέχνες από την εποχή που ξεχώρισε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο ελληνικό πεντάγραμμο απέστειλαν στεφάνι με το οποίο αποχαιρετούσαν τον ερμηνευτή.

Ανάμεσα στα στεφάνια αυτό της οικογένειας του Μίμη Πλέσσα , που έγραφε «καλό ταξίδι» , όπως και το άλλο με το «αντίο» της οικογένειας του επίσης εκλιπόντος Δημήτρη Μητροπάνου.

 

Ο Πουλόπουλος τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του δημόσια εμφάνιση ο Γιάννης Πουλόπουλος την είχε κάνει τον Δεκέμβριο του 2015. Τότε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μπέττυ και την κόρη τους Άντα εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός.
Πηγή: iefimerida.gr

Share this post