Καλό ταξίδι Στέλιο

Καλό ταξίδι Στέλιο

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Κρέουζος, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων – αντιμετωπίζοντας χρόνια και πολλαπλά προβλήματα υγείας – ύστερα από πολυήμερη παραμονή στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, υπέκυψε στο μοιραίο. Έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής. Ο Στ. Κρέουζος καταλείπει δύο παιδιά, τον Αντρέα και την Εβίτα-Μαρίνα ηλικίας οκτώ χρόνων.

Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών αναφέρει:
“Ο μεταστάς ασκούσε το δημοσιογραφικό λειτούργημα εδώ και 25 χρόνια, εργαζόμενος στον έντυπο τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Εργάστηκε στη «Χαραυγή», τον «Άστρα», το «Σίγμα», ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό του ΡΙΚ. Όπου κι αν εργάστηκε υπήρξε κοινωνικά δραστήριος και συνδικαλιστικά ενεργός. Διακρινόταν για το πράο του χαρακτήρα του, την καλοσύνη και τη θέρμη με την οποία περίβαλλε φίλους και συναδέλφους.
Ο αείμνηστος Στ. Κρέουζος υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου από το 1995 και έφερε τον αριθμό μητρώου 317. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά και για τα όσα απασχολούν τη δημοσιογραφική οικογένεια ήταν έκδηλο, αδιάπτωτο και συνεχές.
Η Ένωση Συντακτών Κύπρου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στους γονείς και τα παιδιά του Στ. Κρέουζου και γενικά σε όλους τους συγγενείς, φίλους και οικείους του. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της οργάνωσης θα παραστεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον καλό συνάδελφο”.

Φίλε Στέλιο, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου εν ειρήνη!

Share this post