Ιμάμογλου: “Εκείνοι ας πετούν πέτρες, εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα”

Ιμάμογλου: “Εκείνοι ας πετούν πέτρες, εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα”

Με μια μεγάλη συγκέντρωση «απάντησε» ο Εκρέμ Ιμάμογλου στην επίθεση που έγινε προχθές σε άλλη ομιλία του, με πέτρες.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο Ιμάμογλου απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε: «Ας μείνει μεταξύ μας… σιωπή. Κερδίζουμε!!! Έρχεται η νίκη του λαού!!! Δεν πέταξαν πέτρες εναντίον μου, πέταξαν πέτρες εναντίον του λαού, πέταξαν πέτρες εναντίον της δημοκρατίας. Εκείνοι ας πετούν πέτρες εμείς θα απαντήσουμε με τριαντάφυλλα».

Ο Ερντογάν κατηγορεί τον Ιμάμογλου για την επίθεση με τις πέτρες

Εν τω μεταξύ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τον ίδιο τον Ιμάμογλου για την επίθεση που ο ίδιος δέχθηκε, τονίζοντας ότι «κάνουν προβοκάτσιες για να αμαυρώσουν τις πόλεις μας».  O Ερντογάν τόνισε: «Από την Αδριανούπολη, που για ένα αιώνα ήταν η πρωτεύουσα του κράτους μας και ετοίμασε βήμα-βήμα την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, τώρα στον Αιώνα της Τουρκίας ετοιμαζόμαστε να δούμε νέα όνειρα άλωσης».

Απάντηση Κιλιτσντάρογλου με φωτογραφία σε πανό οπαδών του Ερντογάν

Από την πλευρά του ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απάντησε σε «επίθεση» που δέχθηκε με πανό από οπαδούς του Ερντογάν, στο οποίο έγραφαν: «Δεν θέλουμε ηγέτη που δουλεύει στην κουζίνα σαν γυναίκα αλλά ηγέτη που δουλεύει σαν μέλισσα».

«Εμείς είμαστε υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τη ζωή μας» απάντησε ο Κιλιτσντάρογλου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία, όπου κερνά τσάι έναν φίλο του, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του”.

Πηγή:Skai.gr

Share this post