Ιερές Ακολουθίες από ράδιο και τηλεόραση

Ιερές Ακολουθίες από ράδιο και τηλεόραση

Πολλές επιλογές ακρόασης και τηλεθέασης

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνονται για τον κορονοϊό και την προστασία ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων, αλλά και στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, το ΡΙΚ προβάλλει σε απευθείας μετάδοση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, τις Ακολουθίες των Χαιρετισμών. Επίσης θα προβάλει τις Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

Συγκεκριμένα από το ΡΙΚ2 και το Πρώτο Πρόγραμμα Ραδιοφώνου θα μεταδοθεί ο Ακάθιστος Ύμνος , την ερχόμενη Παρασκευή.Επίσης θα και οι Ιερές Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν και τις προσεχείς μέρες.

Ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου αναφέρει ότι  “έχοντας ως γνώμονα τη χριστιανική καλλιέργεια του Κυπριακού Ελληνισμού, τη σύνδεση των μελών της Εκκλησίας με τον ζωοποιό λόγο του Θεού και τα Ιερά Μυστήρια, αλλά και γενικότερα τον γόνιμο προβληματισμό κάθε καλοπροαίρετου ανθρώπου πάνω στα θέματα πίστης και ζωής, προχώρησε, μετά και από την έγκριση των αρμοδίων τμημάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην αναβάθμιση του τοπικού Εκκλησιαστικού Ραδιοφωνικού Σταθμού «Άγιος Δημήτριος» σε Παγκύπριο.


Το πρόγραμμα του νέου , Παγκύπριας εμβέλειας, καθαρά Εκκλησιαστικού Σταθμού, θα κινείται ανάμεσα σε δύο πυλώνες, της μεταδόσεως των Ιερών Ακολουθιών και της αμφίδρομης επικοινωνίας των παραγωγών με το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Εκκλησίας.
Τα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνα: 22355701 & 22477970,
Διεύθυνσή: Πατριάρχη Πέτρου Ζ΄, Αρ. 15, 2054 Στρόβολος.
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (E-mail): [email protected],
Facebook: Ραδιοφωνικός Σταθμός “Ο Αληθινός Λόγος”.

*Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθείτε και διαδικτυακά από την σελίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο FB στον σύνδεσμο

https://www.facebook.com/ecumenicalpatriarchate

ΕΔΩ η μετάδοση της αποψινής ακολουθίας των Δ’ Χαιρετισμών στο Φανάρι

Μικρό Απόδειπνο και Δ´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο (video 1)

Gepostet von Ecumenical Patriarchate am Freitag, 27. März 2020

Επίσης, προτείνουμε:

*www.imconstantias.org.cy/

*www.imlemesou.org/index.php/radio

*Ραδιοφωνικός σταθμός Εκκλησίας Ελλάδος

Καλώς Ορίσατε

https://orthodoxtv.gr/www.tv4e.gr/

www.tv4e.gr/

* Ραδιοφωνικός Σταθμός Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως»: http://www.onradio.gr/player.php?id=410

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1213

* Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία»: http://martiria.imka.gr/ ή http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1250

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post