Ιδιωτικό δείπνο Μητσοτάκη-Μέρκελ

Ιδιωτικό δείπνο Μητσοτάκη-Μέρκελ

Στην Αθήνα έφθασε  απόψε η απερχόμενη   καγεκλάριος της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ.  Μετά την άφιξή της, η καγκελάριος μετέβη στην οικία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος παρέθεσε προς τιμήν της ιδιωτικό δείπνο.

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Α. Μέρκελ την Παρασκευή

Συνάντηση ΠτΔ-Μέρκελ την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Άγγελα Μέρκελ επισκέπτεται την Ελλάδα για τελευταία φορά ως καγκελάριος της Γερμανίας, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού.

Το αυριανό πρόγραμμα της καγελαρίου αρχίζει στις 9 το πρωί με την ομιλία της σε νέους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ινστιτούτο Γκαίτε στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στις 10:15 θα συναντήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθως, στις 10:50, η κ. Μέρκελ θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τη συνάντησή τους, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της καγκελαρίου στην Ελλάδα, η ΕΛΑΣ προχωρεί σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής. Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται απογευματινές-βραδινές ώρες της Πέμπτης, 28 Οκτωβρίου και πρωινές-μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, 29 Οκτωβρίου, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Share this post