Η Μαρία Φαραντούρη είδε για τελευταία φορά τον πατέρα της στο κατεχόμενο σήμερα τμήμα της Κύπρου

Η Μαρία Φαραντούρη είδε για τελευταία φορά τον πατέρα της στο κατεχόμενο σήμερα τμήμα της Κύπρου

Το τραγούδι “Δεν ξεχνώ” της τηλεοπτικής σειράς Famagusta

Η Μαρία Φαραντούρη μίλησε  στην εκπομή του megatv.com «Πάμε Δανάη» για το τραγούδι των τίτλων «Δεν ξεχνώ», που ερμηνεύει στη σειρά Famagusta του alphacyprus.com. και για την έντονη ανάμνηση, που έχει από την τελευταία φορά που είδε τον πατέρα της στα κατεχόμενα. Τη σύνθεση του τραγουδιού, σε στίχους της Ελένης Ζιώγα, υπογράφει ο  Χρίστου Στυλιανού.  

Η κυρία Φαραντούρη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή , με την ευκαιρία της παρουσίασης με την Γιώτα Νέγκα ενός απανθήσματος  από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου. Η πρώτη παρουσίαση έγινε στις 30 Ιανουαρίου και ακολουθεί δεύτερη στις 14 Μαρτίου. 

«Κάναμε αυτή τη συνεργασία, γιατί πιστεύουμε στο καλό ελληνικό τραγούδι. Θα τραγουδήσω και το τραγούδι του Famagusta το ‘’Δεν ξεχνώ’’ που είναι για την τραγωδία της Κύπρου. Φέτος γιορτάζονται τα 50 χρόνια από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο». (Σημ από ageliaforos.com: Προφανώς , εκ παραδρομής η κ. Φαραντούρη είπε το “γιορτάζονται”, αντί του ορθού : “είναι η επέτειος “των πενήντα χρόνων από την τουρκική εισβολή)

Όπως είπε η ίδια, έχει μια έντονη ανάμνηση, γιατί τα χρόνια της δικτατορίας δεν της επέτρεπαν να πάει  στην Ελλάδα και το 1972 είδε για τελευταία φορά τον πατέρα της στο κατεχόμενο σήμερα τμήμα της Κύπρου και συγκεκριμένα στον Δαυλό της επαρχίας Αμμοχώστου. 

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Γιώτα Νέγκα, η οποία  είπε πως θα κάνουν άλλη μια παράσταση στις 14 Μαρτίου.

«Το πιο σπουδαίο είναι ότι συναντιέμαι με τη Μαρία Φαραντούρη και είναι σπουδαία τιμή».

Πηγή: megatv.com

Share this post