Η επιλογή του Συναγερμικού κόσμου στην δεύτερη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Η επιλογή του Συναγερμικού κόσμου στην δεύτερη Κυριακή των προεδρικών εκλογών.

Του Πάρι Λοίζου*

Όπως είναι φανερό ο κόσμος μίλησε με την ψήφο του χτες και τα μηνύματα έχουν πολλαπλούς παραλήπτες…..

Το κυριότερο όμως που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ο γκρίζος ρόλος που διαδραμάτισε σε αυτές τις εκλογές ο «Νίκαρος» αλλά και οι λόγοι που κράτησε αυτή την στάση παριστάνοντας σήμερα τον τάχα ηγέτη που θα βγάλει άλλη μια φορά τα κάρβουνα από την φωτιά και θα φέρει την ενότητα στο κόμμα που διέσπασε ο ίδιος!!!! 

Τα κόκκαλα του αείμνηστου Γλαύκου Κληρίδη είναι βέβαιο ότι θα τρίζουν αλλά και των χιλιάδων γνήσιων Συναγερμικών που πέρασαν τα τόσα χίλια κύματα για να κρατήσουν αυτό το Ιστορικό κόμμα το οποίο ανήκει στον περήφανο μοναδικό του ηγέτη όντας παιδί του που δεν είναι άλλος από τον αείμνηστο Γλαύκο Κληρίδη.

Παιδί, το οποίο ο Νίκος Αναστασιάδης εκμεταλλεύτηκε για ίδιον όφελος μια δεκαετία και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί όπως έμαθε και για ίδιον όφελος για άλλη μια πενταετία μέσω του  πνευματικού του παιδιού για ευνόητους λόγους.

Ο Συναγερμικός κόσμος, αλλά και οι χιλιάδες συμπολίτες μας κουράστηκαν από την δεκαετή του διακυβέρνηση, η οποία κινήθηκε μέσα στον μοντέλο της σύγχρονης κλεπτοκρατίας από την οποία επωφελήθηκε κυρίως ο ίδιος και τα συνδεδεμένα με αυτόν πρόσωπα και χρειάζεται αλλαγή.

Όπως ορθά λέχθηκε το κόμμα αν θέλει να παραμείνει κόμμα και να μην κουτσουρευτεί άλλο θέλει Ηγέτη και ο κόσμος θέλει να λογοδοτήσει ο Νίκος Αναστασιάδης για την ζημιά που προκάλεσε με την αυταρχική διακυβέρνηση του η οποία επηρέασε σχεδόν όλους τους Συναγερμικούς πέραν των ολίγων βολεμένων.

Το 26% που στήριξε καθαρά ΔΗΣΥ και Αβέρωφ Νεοφύτου στον 2ρο γύρο πρέπει να στείλει τρανταχτό μήνυμα στέλνοντας σπίτι τους τον αποστάτη Νίκο Χριστοδουλίδη αλλά και τον πνευματικό του πατέρα Νίκο Αναστασιάδη εάν θέλουμε να υπάρξει πιθανότητα για λύση στο σοβαρότερο πρόβλημα που ταλανίζει την χώρα μας που δεν είναι άλλο από το Κυπριακό.

Όσον δε αφορά θέματα οικονομίας που είναι και το σοβαρότερο επιχείρημα Χριστοδουλίδη υπάρχουν ικανότατα στελέχη του ΔΗΣΥ που μπορούν να αναλάβουν τα θέματα αυτά και με πλειοψηφία στην Βουλή τα 2 κόμματα μπορούν να κάνουν θαύματα!!!!

Πάρις Λοίζου είναι  Δικηγόρος -Νομικός Σύμβουλος  / Τα ενυπόγραφα κείμενα απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους

Share this post