Η δημοσιογράφος Μαρίνα Οικονομίδου αναλαμβάνει την διεύθυνση των εκδόσεων “Καθημερινή” Κύπρου

Η δημοσιογράφος Μαρίνα Οικονομίδου αναλαμβάνει την διεύθυνση των εκδόσεων “Καθημερινή” Κύπρου

Η  εφημερίδα «Καθημερινή» Κύπρου ανακοίνωσε  την ανάληψη της διεύθυνσης των εκδόσεών της από τη δημοσιογράφο Μαρίνα Οικονομίδου με άμεση ισχύ.

Η Μαρίνα Οικονομίδου γεννήθηκε στη Λευκωσία και είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατέχει δίπλωμα Γαλλικής Λογοτεχνίας και Γαλλικής Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Paris 4 Sorbonne, καθώς και μεταπτυχιακό στην Πολιτική και Κοινωνική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Paris 1 Pantheon Sorbonne. Η Μαρίνα Οικονομίδου ήταν μέχρι σήμερα αρχισυντάκτρια της κυριακάτικης έκδοσης.

Η εφημερίδα στην ανακοίνωση της αναφέρει : “Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία στο έργο της ως της πρώτης γυναίκας διευθύντριας εφημερίδας στη σύγχρονη μιντιακή ιστορία του τόπου. Η διοίκηση και το προσωπικό της εφημερίδας εύχονται στην κα Οικονομίδου καλή επιτυχία στο έργο της και γόνιμη και εποικοδομητική πορεία στον δημοσιογραφικό χώρο.

Η «Καθημερινή» Κύπρου είναι μία κοινή εταιρεία της SppMedia Ltd και των Καθημερινών Εκδόσεων Α.Ε. Εκδίδει από το 2008 την εφημερίδα «Η Καθημερινή» της Κυριακής, την Οικονομική Καθημερινή κάθε Τετάρτη, ενώ παρέχει καθημερινή ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσω των ιστοσελίδων της kathimerini.com.cy και gastronomos.com.cy.”

Share this post