Γνωρίστε την Ουκρανία ,την χώρα των Αμαζόνων, από την επίσημη ιστοσελίδα της

Γνωρίστε την Ουκρανία ,την χώρα των Αμαζόνων, από την επίσημη ιστοσελίδα της

Οι άνθρωποι, οι φύση , ο πολιτισμός, οι επενδύσεις,οι σπουδές

To “ukraine.ua” είναι το επίσημο ουκρανικό website του ΥΠΕΞ της Ουκρανίας στα αγγλικά,  που ο επισκέπτης της μπορεί να βρει  τα πάντα για την χώρα των Αμαζόνων… Άνθρωποι ταλαντούχοι, μοναδική φύση, πρωτότυπος πολιτισμός και ανεξερεύνητοι θησαυροί. Εδώ μπορείτε να ΒΡΕΙΤΕ ότι θέλετε, να ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ, όπου θέλετε και να ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ σε όποια σχολή επιθυμείτε…

Σήμερα η Ουκρανία έχει την επίσημη ιστοσελίδα της . Με αυτήν τη σύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα οι αρμόδιοι κράτους θέλουν  να πουν ” μια δημιουργική και εμπνευσμένη ιστορία για την Ουκρανία για τους ξένους επισκέπτες. Εδώ όλοι μπορούν να πάρουν την πρώτη τους εντύπωση για τη χώρα και να πάρουν την απόφαση να έρθουν εδώ για σπουδές, επενδύσεις ή ταξίδια”.

Ως γνωστόν πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι το Κίεβο, όπου δεσπόζει ο περίφημος Καθεδρικός Ναός της Αγίας Σοφίας

Η Ουκρανία έχει μια μοναδική ιστορία, πλούσιο πολιτισμό και ποικίλο τοπίο. “Είναι μια δημιουργική, δυναμική και καινοτόμος χώρα. Μια χώρα ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Ένα μέρος όπου συναντιούνται μια χίλια χρόνια ιστορίας και φιλόδοξα οράματα για το μέλλον. Οι επισκέπτες του UKRAINE.UA θα απολαύσουν τα ελαφρώς γραπτά και πνευματικά κείμενά του, καθώς και πολλές όμορφες και υψηλής ποιότητας εικόνες της Ουκρανίας, που δείχνουν τη διαφορετική φύση της, τα παλιά κάστρα, τα βουνά, τις ζωντανές πόλεις και πολλά άλλα. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα μπορούν τώρα να εξοικειωθούν και να ερωτευτούν την Ουκρανία με την πρώτη ματιά”.προστίθεται σε σχετική ανακοίνωση της πρεσβείας της χώρας στην Κύπρο.

“Η  πανδημίας COVID-19 θα περάσει . Τότε θα είναι η μέρα να επισκεφθείτε την Ουκρανία και να απολαύσετε ό, τι έχει να δώσει. Προς το παρόν, αποκτήστε μια online γεύση από αυτήν στη νέα διαδικτυακή πύλη μας, UKRAINE.UA” , προστίθεται στην ανακοίνωση.

Official website of Ukraine

https://twitter.com/MFA_Ukraine/status/1349698907761209344?s=20

Share this post