Γλίστρησε και έπεσε την ώρα της Θ. Λειτουργίας ο Μόσχας Κύριλλος (BINTEO)

Γλίστρησε και έπεσε την ώρα της Θ. Λειτουργίας ο Μόσχας Κύριλλος (BINTEO)

Ο “κραταιός” Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, η “βακτηρία” του προέδρου Πούτιν στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας και όχι μόνον, γλίστρησε και έπεσε σήμερα κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην πόλη Νοβοροσίσκ. Η Θεία Λειτουργία μεταδιδόταν ζωντανά από την τηλεόραση , ενώ ορισμένοι από το εκκλησίασμα  πρόλαβαν και κατέγραψαν την πτώση στα φορητά τους τηλέφωνα. Η εικόνα  γρήγορα αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral στο  διαδίκτυο.

 

Όπως φαίνεται  ο Ρώσος Πατριάρχης έχασε την ισορροπία του , ενώ ράντιζε με αγιασμό και επιχείρησε να κατέβει από το βάθρο του. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πέσει με ορμή στο έδαφος. Σημειώνεται ότι στην συνέχεια το βίντεο της τηλεοπτικής μετάδοσης αποσύρθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες , μετά την  Θ. Λειτουργία,  ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθύνθηκε στους πιστούς δείχνοντας πως δεν έχει πάθει κάτι σοβαρό και με διάθεση χιούμορ σημείωσε πως στην περίπτωση του λειτούργησαν οι νόμοι της φυσικής. Ο Πατριάρχης Κύριλλος μίλησε για “το όμορφο γυαλιστερό πάτωμα του ναού που γέμισε με αγιασμό με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν οι νόμοι της φυσικής και να βρεθεί o ίδιος στο έδαφος”.

Δεν υπήρξε οποιαδήποτε  επίσημη ανακοίνωση από το Πατριαρχείο της Μόσχας για το αν ο 75χρονος Πατριάρχης, υπέστη κάποιον τραυματισμό εξαιτίας της πτώσης.

 

Share this post