Γιώργος Θεοφάνους: Είχα να μιλήσω πολλά χρόνια με τον πατέρα μου

Γιώργος Θεοφάνους: Είχα να μιλήσω πολλά χρόνια με τον πατέρα μου

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε ιστορίες από την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε μία σπάνια εξομολόγηση, αναφέρθηκε στον πατέρα του και αποκάλυψε τους λόγους που δεν μιλούσαν:

«Πήγα στον μπαμπά και του είπα φεύγω για την Αμερική για τη Βοστώνη να γίνω μουσικός. Μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση θα φύγεις για τη Μόσχα για να γίνεις γιατρός. Λέω καλά εντάξει και δεν μιλήσαμε ποτέ. Περάσανε 5-6 χρόνια από τότε, πήγα στην Αμερική, πήρα τα πράγματά μου, πήρα ότι χρήματα είχα μαζέψει και πήγα. Πήγα εκεί και δούλευα […] Δεν θα ήθελα να μου το κάνει κανένα παιδί αυτό το πράγμα. Ήμουν σκληρός με τα πράγματα που με έκαναν σκληρό. Δεν με έπαιρνε να είμαι μαλακός. Προφανώς τα μαθαίνω από τις αδερφές μου. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία», ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πώς αποκαταστάθηκε η σχέση τους.

«Όταν άρχισα να γράφω λαϊκά άρχισε να δίνει κάποια σημεία ζωής τύπου ‘θα έρθεις να σε δω στην Κύπρο;’. Εγώ δεν πήγαινα καθόλου. Πήγαινα έβλεπα τις αδερφές μου, πήγαινα στο κοιμητήριο και άναβα το καντήλι της μάνας μου […] Μετάνιωσα και ο Θεός μου έδωσε κάτι το οποίο ελπίζω να μην το δώσει σε κανέναν άλλον. Τα τελευταία του πέντε χρόνια είχε πάθει άνοια και δεν καταλάβαινε πολύ κόσμο. Εμένα με καταλάβαινε όμως. Τον είχα σε ένα γηροκομείο, σε ένα ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε η αδερφή μου να τον φροντίζει. Πήγαινα μία φορά το μήνα και περνούσα και τον έβλεπα και εκείνος ο «δράκος» που ήξερα ήταν ένα παιδάκι που το άλλαζα τις πάνες» και πρόσθεσε: «Όχι απλά τον συγχώρεσα. Εμένα πρέπει να συγχωρέσω που του έκανα τη ζωή… Προσπάθησα και προσπαθώ. Δεν είναι εύκολο να μπορείς να το κάνεις αυτό το πράγμα. Εγώ ήθελα με το που έφυγε η μαμά μου να τελειώσει και η ζωή του. Ήταν 50 χρονών. Ήθελα να μη βλέπει καμιά άλλη γυναίκα. Για μένα δεν υπήρχε λόγος. Ήμουν άδικος».

ΠΗΓΗ: in.gr

Share this post