Γιώργος Κολοκασίδης: Καθαρή νοθεία της δημοκρατικής διαδικασίας

Γιώργος Κολοκασίδης: Καθαρή νοθεία της δημοκρατικής διαδικασίας

“Δύο μήνες πριν προεδρικές, τα κόμματα θα πάρουν από τις τσέπες των φορολογούμενων πάνω από έντεκα εκατομμύρια ευρώ.  
Δηλαδή, οι τέσσερις κομματικοί υποψήφιοι -μέσω των κομμάτων που τους υποστηρίζουν- θα έχουν επιπλέον μερικά εκατομμύρια για την κρίσιμη τελική ευθεία των προεδρικών εκλογών”, σημειώνει σε δήλωση ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Γιώργος Κολοκασίδης.

Στην δήλωση του ο κ. Κολοκασίδης αναφέρει: Με αυτά τα χρήματα τα κόμματα θα χρηματοδοτήσουν τις εκστρατείες των κομματικών υποψηφίων αλλά τα ποσά που θα δαπανήσουν δεν θα θεωρούνται μέρος της προεκλογικής δαπάνης των υποψηφίων! Αν αυτό δεν είναι καθαρή εξαπάτηση, τότε τι είναι;
Πρόκειται για καθαρή νοθεία της δημοκρατικής διαδικασίας.
Την ώρα που οι Νεοφύτου, Μαυρογιάννης, Χριστοδουλίδης και Χρίστου και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν θα κάνουν εκστρατείες χλιδής με τα λεφτά των φορολογούμενων, οι πραγματικά ανεξάρτητοι υποψήφιοι θα λάβουν μηδέν ευρώ και θα έχουν σχεδόν αποκλειστεί από τα τηλεοπτικά προγράμματα.  

Τα κόμματα που ευθύνονται για σωρεία σκανδάλων διαφθοράς, λυμαίνονται και το δημόσιο χρήμα,  μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς έλεγχο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους. Αυτή είναι η κομματοκρατία.
Μέχρι πότε θα ανέχονται οι πολίτες τις εκστρατείες χλιδής  των κομμάτων με τα δικά τους χρήματα;
Μέχρι πότε θα ανέχονται οι πολίτες την κομματική εξαπάτηση;
Μέχρι πότε θα ανέχονται την κοροϊδία, την αδιαφάνεια και την ατιμωρησία;

Share this post