Γ.Γ. ΑΚΕΛ : Ο στόχος για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής δεν επιτεύχθηκε

Γ.Γ. ΑΚΕΛ : Ο στόχος για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής δεν επιτεύχθηκε

Συνήλθε σήμερα  Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023, η Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ με θέμα την εκτίμηση των Προεδρικών Εκλογών.

Στην συνεδρίαση  αποτιμήθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών και συζητήθηκε η επόμενη μέρα στο πλαίσιο των νέων πολιτικών δεδομένων,  που έχουν διαμορφωθεί.

Μετά την συνεδρίαση ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σε δηλώσεις αναγνώρισε ότι “ο στόχος για επίτευξη της προοδευτικής αλλαγής δεν επιτεύχθηκε”. Αυτό το γεγονός, είπε, ” προκαλεί απογοήτευση και προβληματισμό για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας”.

Η εκτίμηση της ΚΕ είναι, σύμφωνα με τον κ. Στεφάνου,  ότι “το αποτέλεσμα των εκλογών εμπεριέχει θετικά και ελπιδοφόρα στοιχεία πάνω στα οποία έχουμε χρέος να κτίσουμε για το μέλλον”. Η ΚΕ, σημείωσε,  επαναβεβαίωσε την αποφασιστικότητα του Κόμματος να εργαστεί για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του ΑΚΕΛ, καθώς και της παρέμβασής του στην κοινωνία, στη βάση του πλαισίου και του οδικού χάρτη που εγκρίθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για τη διενέργεια καταστατικού συνεδρίου το ερχόμενο φθινόπωρο.

“Η Κ.Ε. εκφράζει την εκτίμηση και τις ευχαριστίες της προς το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη καθώς και προς όλους και όλες που στήριξαν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του στον Α’ και τον Β’ γύρο”, δήλωσε ο κ. Στεφάνου.

Share this post