Επτά νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Κύπρο

Επτά νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Κύπρο

Αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Κύπρο. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που έλαβε  το Υπουργείο Υγείας από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχουν επιβεβαιωθεί εφτά νέα κρούσματα κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για:
– Πέντε άτομα που είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό και είχαν στενή επαφή με δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες μέρες. Είχαν εξεταστεί στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των κρουσμάτων που επιβεβαιώθηκαν.
– Ένα άτομο που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Ένα άτομο που είχε ταξιδέψει πρόσφατα από το Ηνωμένο Βασίλειο, βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό, και επικοινώνησε με τις αρμόδιες Αρχές όταν ανέπτυξε συμπτωματολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα 7 άτομα είναι μέλη της οικογένειας από την Λάρνακα. Το ένα άτομο το οποίο ταξίδεψε από Ελλάδα επιβεβαιώθηκε χθες το άλλο σήμερα το πρωί και τα υπόλοιπα 5 μέλη το βράδυ της Παρασκευής. Τα συμπτώματα που παρουσιάζουν είναι ήπιας μορφής.


Στα νέα μέτρα για την κατάσταση  στην Κύπρο με τον κορονοϊό , που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης, αντέδρασαν αρνητικά αρχηγοί κομμάτων.  
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανέφερε χαρακτηριστικά «πολύ κακό για το τίποτε».

«Απόψε περιμέναμε περισσότερα», ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΔΗΚΟ σε δική του ανάρτηση.

Απογοητευτικό χαρακτήρισε το διάγγελμα του προέδρου  ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Share this post