Επέστρεψε, μετά την εγχείριση στον σπονδυλικό σωλήνα, ο Αρχιεπίσκοπος

Επέστρεψε, μετά την εγχείριση στον σπονδυλικό σωλήνα, ο Αρχιεπίσκοπος

Επέστρεψε  ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, ο οποίος την Δευτέρα πήρε εξιτήριο  από την κλινική “Λευκός Σταυρός”, όπου το περασμένο Σάββατο  είχε υποβλήθη σε νευροχειρουργική επέμβαση για διεύρυνση σπονδυλικού σωλήνος.

Η επέμβαση έγινε από τον δ/ντη της Νευροχειρουργικής Κλινικής και  του Τμήματος Σπονδυλικής Στήλης, δρα Θεολόγο Θεολόγου, Ειδικό Νευροχειρουργό – Ειδικό Χειρουργό Σπονδυλικής Στήλης, μαζί με τη χειρουργική του ομάδα.

Ο θεράπων ιατρός , δρ. Θεολόγος Θεολόγου , έδωσε εξιτήριο στον Αρχιεπίσκοπο , αφού “έκρινε  την κατάσταση βάδισής του πολύ ικανοποιητική”.

Ο δρ. Θεολόγου  από την Πάφο, με την πολυετή εμπειρία του σε μεγάλες κλινικές της Ελλάδας και του εξωτερικού μαζί με την νευροχειρουργική  του ομάδα, παρέχει  συμβουλές, διάγνωση και αντιμετώπιση χρόνιων και οξέων παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, πρωτοπορώντας με νέες  υπερσύγχρονες μη-επεμβατικές, επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους .

Σημειώνεται ότι στην κλινική “Λευκός Σταυρός”, πρόεδρος του Δ.Σ. είναι  ο ιατρός κ. Δημήτριος Δημητριάδης , που γεννήθηκε στην Ίμβρο το 1943. Το 2005 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος του απένειμε το οφίκιο του Άρχοντα Ακτουάριου .

 

 

Share this post