Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και λόγια για προβληματισμό

Ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και λόγια για προβληματισμό

                      Σοφία μετά τις εικόνες.

                Για την απόλαυσή σας


1 A FedEx Boeing 757, without any cargo.


2 This is the clearest photograph of Mercury that has ever been taken.


3 These things are octopus eggs.


4 What the Northern Lights look like from space.


5 Bavarian town of Noerdlinger built in a 14 million year old meteor impact crater


6 This is an illustrated grocery list Michelangelo
would create for his illiterate servants.
7 This is a view from Mars.
8 Inside one of Google’s data center Mechanical Systems.
9 A look at Hitler’s office.


10. These are the teeth of George Washington.


11. A ginormous statue of Genghis Khan in Mongolia.


12. A comparison showing fat vs muscle.


13. This is the desk of Albert Einstein just a few hours after his death.


14. This is Daytona Beach in 1957.


15. Climbers going up Mount Everest in 2013.


16. Cancer cells under microscope.


17. Bagger 288, the largest land vehicle in the world.
18. An aerial view of a tire dump.
19. A watch belonging to Akito Kawagoe which stopped at 8:15, the exact time of the Hiroshima bombing in 1945.

20. A 360 rainbow, which was captured from an airplane.
21. A zoomed in view of the human tongue.


22. A huge dust storm just before it hit Australia in 2013.


23. A geyser just barely before it erupted.


24. A cross-section of an undersea cable
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ρώτησα έναν φίλο που έχει ξεπεράσει τα 70 και κατευθύνεται προς τα 80 τι είδους αλλαγές αισθάνεται στον εαυτό του; Μου έστειλε τα εξής:

1 Αφού αγαπούσα τους γονείς μου, τα αδέλφια μου, τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου και τους φίλους μου, τώρα άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου. 2 Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι «Άτλας». Ο κόσμος δεν στηρίζεται στους ώμους μου. 3 Έχω σταματήσει να διαπραγματεύομαι με πωλητές λαχανικών και φρούτων. Μερικές πένες δεν θα με σπάσουν, αλλά μπορεί να βοηθήσει τον φτωχό συνάδελφο να εξοικονομήσει για τα σχολικά έξοδα της κόρης του. 4 Αφήνω στη σερβιτόρα μου ένα μεγάλο φιλοδώρημα . Τα επιπλέον χρήματα μπορεί να φέρουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Δουλεύει πολύ πιο δύσκολα για τα προς το ζην από ό, τι εγώ. 5 Σταμάτησα να λέω στους ηλικιωμένους ότι έχουν ήδη διηγηθεί αυτήν την ιστορία πολλές φορές. Η ιστορία τους κάνει να περπατούν στη λωρίδα μνήμης και να ξαναζήσουν το παρελθόν τους. 6 Έχω μάθει να μην διορθώνω τους ανθρώπους ακόμη, και όταν ξέρω ότι είναι λάθος. Η ευθύνη να κάνω όλους τέλειους δεν είναι δική μου. Η ειρήνη είναι πιο πολύτιμη από την τελειότητα. 7 Δίνω συγχαρητήρια ελεύθερα και γενναιόδωρα. Τα κομπλιμέντα είναι βελτιωτικά της διάθεσης όχι μόνο για τον παραλήπτη, αλλά και για μένα. Και μια μικρή συμβουλή για τον παραλήπτη ενός κομπλιμέντου, ποτέ, ΠΟΤΕ μην το απορρίψετε, απλώς πείτε “Ευχαριστώ”. 8 Έχω μάθει να μην ασχολούμαι με μια πτυχή ή ένα σημείο στο πουκάμισό μου. Η προσωπικότητα μιλά πιο δυνατά από τις εμφανίσεις. 9 Απομακρύνομαι από ανθρώπους που δεν με εκτιμούν. Μπορεί να μην γνωρίζουν την αξία μου, αλλά το ξέρω. 10 Παραμένω δροσερός, όταν κάποιος παίζει βρώμικα για να με ξεπεράσει στον αγώνα αρουραίων. Δεν είμαι αρουραίος και ούτε είμαι σε κανένα αγώνα. 11 Μαθαίνω να μην ντρέπομαι από τα συναισθήματά μου. Είναι τα συναισθήματά μου που με κάνουν άνθρωπο. 12 Έμαθα ότι είναι καλύτερο να απορρίψεις το εγώ παρά να σπάσεις μια σχέση. Το εγώ μου θα με κρατήσει μακριά, ενώ με τις σχέσεις, δεν θα είμαι ποτέ μόνος. 13 Έχω μάθει να ζω κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.  Σε τελική ανάλυση, μπορεί να είναι . 14 Κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο. Είμαι υπεύθυνος για την ευτυχία μου και το χρωστάω στον εαυτό μου. Η ευτυχία είναι επιλογή. Μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι ανά πάσα στιγμή, απλά επιλέξτε να είστε!

Αποφάσισα να το μοιραστώ για όλους τους φίλους μου. Γιατί πρέπει να περιμένουμε να είμαστε 60 ή 70 ή 80, γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε οποιοδήποτε στάδιο και ηλικία;

Joette Kimbal

Share this post