Εμβολιασμό για τον COVID 19 συνέστησε ο Αρχιεπίσκοπος

Εμβολιασμό για τον COVID 19 συνέστησε ο Αρχιεπίσκοπος

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ δήλωσε ότι δεν συμμερίζεται τις απόψεις ότι το εμβόλιο για τον COVID 19 είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο.

Ο κ. Χρυσόστομος, μετά τον εμβολιασμό του, ευχαρίστησε τους επιστήμονες,  που εφηύραν αυτό το εμβόλιο, το οποίο, όπως είπε, θα βοηθήσει τον κόσμο να αποκτήσει αντισώματα προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός. «Με αυτό το εμβόλιο υπάρχει πλέον μια ασφάλεια», τόνισε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος επεσήμανε ότι «ο ιός δεν αφήνει ούτε νέους ούτε ηλικιωμένους για αυτό πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως εμείς που έχουμε και κάποια προβλήματα, είμεθα ευπαθείς. Για αυτό εγώ ήρθα και φιλοδοξούσα να το βάλω από τους πρώτους για να αρχίσουμε να δημιουργούμε αντισώματα και να αντιμετωπίσουμε τον ιό πιο γρήγορα».

Επίσης , ανέφερε ότι πρέπει να υπάρξει αυστηρότητα και  τήρηση των μέτρων που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση διότι, όπως είπε, εάν δεν τηρούμε τα μέτρα δεν θα πάμε καθόλου καλά.

 Ο κ. Χρυσόστομος  δήλωσε  ότι κάλεσε τους ιερείς και τους εκκλησιαζόμενους να προφυλάξουν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συνανθρώπους τους. «Πιστεύω ότι με τη χάρη του Θεού κανείς δεν κόλλησε τον  κορονοϊό μέσα στην Εκκλησία», πρόσθεσε  ο Αρχιεπίσκοπος.

ΦΩΤΟ: ΧΡ. ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ

Share this post