Ελεύθεροι οι 7 Ισραηλινοί για την υπόθεση του βιασμού

Ελεύθεροι οι 7 Ισραηλινοί για την υπόθεση του βιασμού

Από θύμα βρέθηκε κατηγορούμενη η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία είχε καταγγείλει ομαδικό βιασμό της στην Αγία Νάπα από νεαρούς Ισραηλινούς. Η Βρετανίδα συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα προσάγεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Η 19χρονη συνελήφθη από την Αστυνομία για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης και φέρεται να παραδέχθηκε ότι έδωσε ψευδή καταγγελία στις Αρχές.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί της 19χρονης περί ομαδικού βιασμού, δεν ισχύουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη Βρετανίδα, φέρεται να παραδέχθηκε στην κατάθεση της ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη θέληση της με κάποιους από τους Ισραηλινούς, ωστόσο, όταν κατάλαβε πως άλλοι βιντεογραφούσαν τη σκηνή στα κινητά τους τηλέφωνα, ενοχλήθηκε και κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της στις Αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Ισραηλινά ΜΜΕ, οι επτά αναμένεται ότι θα αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το απόγευμα και θα μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Νιρ Γιαλόβιτς ανέφερε πως επιβεβαιώνονται οι δηλώσεις που είχε κάνει την Παρασκευή μετά το πέρας της διαδικασίας έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης, ενώ τόνισε ότι η Κυπριακή Αστυνομία έφερε εις πέρας την έρευνα της υπόθεσης με επαγγελματισμό.

 

Share this post