Έφυγε από την ζωή η χαμογελαστή Αγγελική Πάλμα

Έφυγε από την ζωή η χαμογελαστή Αγγελική Πάλμα

Παρά την πεντάχρονη δοκιμασία , λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, η Αγγελική Πάλμα, έκανε ιώβειο υπομονή και  το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.  Η Αγγελική, κόρη της αδελφής του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου και σύζυγος του υφυπουργού Βασίλη Πάλμα, έχασε το απόγευμα τη μάχη για τη ζωή. 

Ήταν 45 χρονών , νομικός και μητέρα ενός  γιού , του Χαρίλαου.  

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λευκωσία, σε στενό, λόγω των μέτρων για την πανδημία,  οικογενειακό κύκλο.

Θλίψη εκφράζει ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Γραπτή δήλωση του προέδρου Αναστασιάδη αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον πρόωρο χαμό της συζύγου του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, στενού συνεργάτη και φίλου, Βασίλη Πάλμα, στον οποίον απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια εκ μέρους του ιδίου και της οικογένειας μου. Θερμά συλλυπητήρια απευθύνω στο παιδί και στους γονείς της Αγγελικής Πάλμα.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου στεκόμαστε στο πλευρό του φίλου Βασίλη».

* Βαθιά συντετριμμένη στενή φίλη της Αγγελικής, που βίωσε το δράμα της,  μας είπε: “Εύχομαι η Παναγία να την πάρει στην αγκαλιά της”. Είναι μια ευχή από τα μύχια της καρδιάς της φίλης της , η  οποία ,  με την βοήθεια του Θεού, θα εκπληρωθεί! 

Share this post