Διευκρίνηση σχετικά με το ΓΤΠ

Διευκρίνηση σχετικά με το ΓΤΠ

Αναφορικά με το προηγούμενο σημείωμα, με τίτλο: «Μια μη απάντηση από τον γ.δ. του ΥΠΕΣ», και συγκεκριμένα για την ερώτηση προς τον κ. Κυπριανού κατά πόσον «πήγε υπηρεσιακό αυτοκίνητο του ΓΤΠ στο σπίτι της κ. Μιχαηλίδου για να παραλάβει το υπηρεσιακό φορητό τηλέφωνο  και το υπηρεσιακό Laptop»,  έγκυρη πηγή μας ανέφερε  ότι η παραλαβή των πιο πάνω έγινε από το ΥΠΕΣ.
Το γράφουμε για λόγους δεοντολογίας και διότι δεν ήταν πρόθεση μας  να θίξουμε λειτουργούς του ΓΤΠ. Εξάλλου, θέσαμε το ερώτημα , διότι είχαμε σχετικές πληροφορίες και επιπλέον η απάντηση , που μας ήρθε – τονίζω όχι με υπογραφή του κ. Κυπριανού- αλλά από ανώτερη λειτουργό του ΓΤΠ ( για αναπληρωτή διευθυντή Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών) έγραφε: «τόσο η υπηρεσιακή συσκευή φορητού τηλεφώνου όσο και το υπηρεσιακό laptop που ήταν στην κατοχή της κας Σόφης Μιχαηλίδου είναι στην κατοχή του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών».

Εμείς, ως οφείλουμε , κάνουμε την διευκρίνιση. Μένει να δούμε πότε ο γ.δ. του ΥΠΕΣ θα απαντήσει ο ίδιος γραπτώς και με σαφήνεια στις ερωτήσεις , που του έχουμε θέσει.

Α. ΒΙΚ

Share this post