Αβέρωφ Νεοφύτου : Ο φόβος και οι κινδυνολογίες δεν είναι χρήσιμος οδηγός για το Κυπριακό

Αβέρωφ Νεοφύτου : Ο φόβος και οι κινδυνολογίες δεν είναι χρήσιμος οδηγός για το Κυπριακό

Συναντήσεις προέδρου ΔΗΣΥ  με τον νομικό Πόλυ Πολυβίου και τον πρόεδρο της ΟΕΒ , Αντ.  Αντωνίου

Το κυπριακό ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον  νομικό,  Πόλυ Πολυβίου. Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι πήρε στοιχεία και γνώσεις κυρίως  όσο αφορά τη συνταγματική πτυχή αλλά και το κρίσιμο και καθοριστικό θέμα της εφαρμογής της λύσης. ” Πρέπει να καθησυχάσουμε τον κόσμο, να μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα. Δεν είναι χρήσιμος οδηγός ο φόβος και οι κινδυνολογίες. Υπάρχουν πολλά θέματα που δημιουργούν προοπτική για ένα καλύτερο αύριο για το σύνολο του λαού μας για μετά τη λύση”, τόνισε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ο κ. Πολυβίου, αφού σημείωσε ότι   το εσωτερικό μέτωπο  για πολλούς ” έχει γίνει τοξικό”, ανέφερε: ” Εάν καταρρεύσει η προσπάθεια για λύση του Κυπριακού προβλέπω πολλά δεινά για την Κύπρο, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Η μόνη λύση είναι η διευθέτηση, η ικανοποιητική, η αξιόπιστη λύση του Κυπριακού προβλήματος”.  

Θέμα υφυπουργείου Βιομηχανίας θέτει η ΟΕΒ

Εξάλλου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε στα γραφεία του ΔΗΣΥ με τον πρόεδρο της ΟΕΒ ,  Αντώνη Αντωνίου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την  οικονομία ευρύτερα, αλλά και συγκεκριμένα του  κλάδου της βιομηχανίας και οι τρόποι στήριξής του. Ο κ. Αντωνίου, σε αυτό το πλαίσιο, έθεσε και το θέμα της δημιουργίας Υφυπουργείου Βιομηχανίας.

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού  υπογράμμισε τη σημαντικότητα του να επενδύσει η χώρα στην ανάπτυξη της βιομηχανίας, που είναι ένα σημαντικός οικονομικός τομέας, γεγονός που θα επιφέρει μακροπρόθεσμα ακόμη μεγαλύτερη θετική αντανάκλαση και στην πραγματική οικονομία.

Share this post