Απολογήθηκε ο Αβέρωφ

Απολογήθηκε ο Αβέρωφ

 

ΑΚΕΛ:  Μετά την κατακραυγή του κόσμου το «mea culpa» του προέδρου του ΔΗΣΥ

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, απολογήθηκε σήμερα για την επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο κ. Νεοφύτου έκανε παρέμβαση στον ρ/σ  Sfera 96.8 και την εκπομπή «Breakfast στον Sfera» και απάντησε στην έντονη κριτική που του άσκησαν τις τελευταίες ημέρες Μαρίνος Νομικός, Μέμνων Σωτηρέλης και Ελένη Σιδερά. 

Συγκεκριμένα ο κ. Νεοφύτου είπε ότι ο τρόπος με τον οποίο προβλήθηκε η επίσκεψή του ήταν λάθος. «Πρόθεσή μου ήταν να πω ένα ευχαριστώ σε αυτούς που είναι στην πρώτη γραμμή. Αν έδωσα λάθος μηνύματα απολογούμαι» και συμπλήρωσε ότι θα μπορούσε να το πράξει μέσω τηλεδιάσκεψης, «η δημοσιοποίηση της επίσκεψης μου ήταν λάθος και απολογούμαι γι’ αυτό».

Όταν ο Μέμνων Σωτηρέλης του είπε «Χαρήκαμε που βγήκατε στον αέρα της εκπομπής και που ακούτε Sfera» ο κ. Νεοφύτου απάντησε « Αυτό είναι δεδομένο και όση περισσότερη κριτική μου κάνετε τόσο περισσότερο θα σας ακούω» για να συμπληρώσει «Σας ευχαριστώ για την κριτική γιατί μας δίνεται η ευκαιρία σαν άνθρωποι και σαν πολιτικοί να διορθωνόμαστε».

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σχολίασε:”Με πολλή καθυστέρηση και έπειτα από την κατακραυγή του κόσμου ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με ένα τρόπο απολογήθηκε για την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Έστω! Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Παρά τις απολογίες του κ. Νεοφύτου το αμείλικτο ερώτημα που απηύθυνε η κοινωνία παραμένει αναπάντητο και αιωρούμενο: ποιος έδωσε άδεια στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ να επισκεφθεί το Νοσοκομείο Λευκωσίας τη στιγμή που ακόμα και στενοί συγγενείς απαγορεύεται αυστηρά να επισκέπτονται στα νοσηλευτήρια τους δικούς τους;
Η θέση μας είναι σαφής: ο κορνοϊός δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακές τακτικές, αλλά με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές”.

 

Share this post