Απαντητική επιστολή προέδρου ΕΣΚ

Απαντητική επιστολή προέδρου ΕΣΚ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ) , Γιώργος Φράγκος , σε απάντηση του στην σημερινή επιστολή μας για τις συνεντεύξεις υπουργών και άλλων αρμοδίων , εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρει ότι αυτό προβληματίζει το Δ.Σ. και γι’ αυτό χθες είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Υπουργό Υγείας . Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΣΚ αναφέρει ότι το θέμα θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο και θα ενημερωθεί για το περιεχόμενο της επιστολής μας.

Στην δική του επιστολή ο πρόεδρος της ΕΣΚ σημειώνει ότι δεν συμμερίζεται την άποψη “περί συνεντεύξεων τύπου, που συνιστούν παρωδία ως έχουν σήμερα”. 

*Ευχαριστούμε τον πρόεδρο  της ΕΣΚ, συνάδελφο Γιώργο Φράγκο, για την άμεση ανταπόκριση στην επιστολή μας. Ωστόσο, διατηρούμε την άποψη ότι  η κυβέρνηση, αν  ήθελε να γίνονται σωστά οι συνεντεύξεις τύπου, θα είχε υιοθετήσει την πρακτική της  υποβολήςερωτήσεων , μέσω Skype ή Zoom: Video Conferencing, σε πραγματικό χρόνο. Άλλωστε, η κυβέρνηση  καυχάται ότι επί των ημερών της έχει γίνει πρόοδος ( βλέπε και μαθήματα αυτή την περίοδο μέσω διαδυκτίου) στον  τομέα της σύγχονης  τεχνολογίας.

 

 

Επιστολή προέδρου ΕΣΚ by ARISTEIDIS VIKETOS on Scribd

 

 

 

 

 

Share this post