Ανοικτός σε έρευνα για περί διπλομισθίας ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Ανοικτός σε έρευνα για περί διπλομισθίας ο Ανδρέας Μαυρογιάννης

Γ.Γ. ΑΚΕΛ: ” Έχει έντιμο βίο μακριά από διαπλοκή και διαφθορά”

Λύπη για τους ισχυρισμούς του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέα Δημητριάδη, περί δήθεν διπλομισθίας του, εκφράζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, τον οποίο αποφάσισε να στηρίξει η Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Μαυρογιάννης αναφέρει: “Λυπούμαι πάρα πολύ για τους ισχυρισμούς αυτούς. Κρίμα. Εχω μιλήσει με τη Γενική Λογίστρια και την παρακάλεσα και την εξουσιοδότησα να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν την εργοδοτηση μου απο το δημόσιο για όλα τα χρόνια υπηρεσίας μου από το 1987”.

“Έχω επίσης παρακαλέσει τον Γενικό Ελεγκτή, όπως κατά την κρίση του, προβεί σε σχετική έρευνα. Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν πλήρη εικόνα και να κρίνουν”, σημειώνει ο κ. Μαυρογιάννης.

Στεφάνου: Ξεκάθαρα Μαυρογιάννης, και τώρα δουλειά

«Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι η προσωπικότητα που χρειάζεται και έχει ανάγκη η Κύπρος σήμερα» διαμηνύει ο γ.γ. του ΑΚΕΛ κ. Στέφανος Στεφάνου την επομένη της μαραθώνιας συνεδρίας του κόμματος για να προσθέσει πως η απόφαση της Κ.Ε. για στήριξη του τέως διαπραγματευτή της κυβέρνησης λήφθηκε μετά από ώριμη σκέψη και προβληματισμό των μελών της.

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο κ. Στεφάνου δήλωσε πως το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας ήταν ξεκάθαρο και από τις 5 Ιουνίου όλοι θα στρωθούν στη δουλειά για να κερδηθούν οι εκλογές και να αλλάξουν τα πράγματα στο τόπο. Για τον γ.γ. του ΑΚΕΛ, ο κ. Μαυρογιάννης όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που συζητήθηκαν ανταποκρίνεται στα βασικά θέλω του κόμματος, που καθορίζουν την πορεία του τόπου και του λαού, έχει έντιμο βίο μακριά από διαπλοκή και διαφθορά και ένα έργο που μπορεί να αξιολογηθεί και να διαφανούν οι ικανότητες και οι δυνατότητές του.

Ο κ. Στεφάνου εξήγησε ότι ένας υποψήφιος πρέπει να έχει και διεισδυτικότητα, για να μπορεί να συγκινεί διαφορετικά ακροατήρια, γιατί όπως εξήγησε στις προεδρικές εκλογές δεν μετράς δύναμη κομμάτων αλλά πρέπει να τη μετατρέψεις σε δύναμη για να πετύχεις ευρύτερες πολιτικές και άλλες συγκλίσεις με στόχο τη νίκη.

Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ ανέφερε ότι τόσο από τη συνεργασία που είχε ο ίδιος με τον κ. Μαυρογιάννη επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια όσο και διαχρονικά οι συνεργάτες του αντιλαμβάνονται πως έχει τη δυνατότητα στη βάση των στόχων που τίθενται να πετυχαίνει συγκλίσεις και συνενώσεις και να βγάζει από τον καθένα τον καλύτερο του εαυτό. Χάρισμα που όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Στεφάνου θα συμβάλει ώστε τούτος ο τόπος βάσει ενός προοδευτικού προγράμματος να γυρίσει σελίδα.

Share this post