Αναστασιάδης: Η οικογένεια μου υποστηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αναστασιάδης: Η οικογένεια μου υποστηρίζει Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης, με αποκλειστική δήλωση στο ageliaforos.com διέψευσε απόψε  πληροφορίες, που διακινούνται εδώ και καιρό, οι οποίες φέρουν την σύζυγό του Άντρη και τις κόρες του Έλσα και Ινώ  να υποτηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη και να εργάζονται για την εκλογή του στην προεδρία της Δημοκρατίας. 

Ο ageliaforos.com έθεσε υπόψη του προέδρου τα όσα λέγονται. Η απάντηση του Νίκου Αναστασιάδη ήταν λακωνική και κατηγορηματική: “Η σύζυγος και οι κόρες μου στηρίζουν τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου”. 

Υπενθυμίζεται ότι , πριν από μια εβδομάδα , είχαμε ζητήσει από τον Αβέρωφ Νεοφύτου να σχολιάσει τις ίδιες πληροφορίες. Η απάντηση ήταν: “Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μίλησε την προπερασμένη Παρασκευή σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι του κόμματος μας, το ιδεολογικοπολιτικό μας συνέδριο, στην παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού και δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος απ’ ότι έχει εκφραστεί. Πρέπει να κρατήσουμε το σπίτι μας, τον Δημοκρατικό Συναγερμό όχι για χάρη της εξουσίας,  αλλά ως πυλώνα σταθερότητας της χώρας μας».

Share this post