Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας Κύπρου ο εκλογικός κατάλογος για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Εκκλησίας Κύπρου ο εκλογικός κατάλογος για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές

Η Εκκλησία της Κύπρου έδωσε σήμερα, 6 Δεκεμβρίου 2022,στη δημοσιότητα το σχετικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα Αρχιεπισκοπής με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις». Στον σύνδεσμό αυτό  μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος, βάζοντας τα προσωπικά στοιχεία του στοιχεία (Αριθμός ταυτότητας και Ημερομηνία γέννησης), να ενημερωθεί επακριβώς που ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένου, Αρχιερατικής Επαρχίας, Κοινότητας/Ενορίας και Εκλογικού Κέντρου.

Το εξουσιοδοτημένο άτομο κάθε ενορίας θα μπορεί περιοριστικά και μόνο, να παράσχει πληροφορίες σχετικές μόνο για το άτομο, το οποίο ενδιαφέρεται εάν βρίσκεται στον κατάλογο και για κανένα άλλο τρίτο πρόσωπο.
Μἐχρι  την Τετάρτη,  7.12.2022, ο κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να προβεί σε ένσταση, σε ειδικό έντυπο, μόνο αναφορικά με το πρόσωπο του νοουμένου ότι η ένσταση αυτή δεν αφορά τα πιο κάτω, και για τα οποία δεν θα γίνεται αποδεκτή οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα:

1. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα για νέα εγγραφή είτε Κυπριών είτε μη Κυπριών. Τούτο διότι για τους μη Κύπριους λήφθηκε απόφαση από την Ιερά Σύνοδο να μην εγγραφούν ενώ για τους Κύπριους δόθηκε συγκεκριμένη περίοδος εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία έληξε στις 3.12.2022 η ώρα 1200μ.

2. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα για διαγραφή. Τούτο διότι δόθηκε συγκεκριμένη καταληκτική προθεσμία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία έληξε στις 29.11.2022 η ώρα 1200μ.

3. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα που αφορά αλλαγή ενορίας ή κοινότητας ως η σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου.

4. Οποιαδήποτε ένσταση ή αίτημα από οποιοδήποτε πρόσωπο σε σχέση με ζητήματα που αφορούν οποιοδήποτε άλλο τρίτο πρόσωπο.

*Δείτε που ψηφίζετε στον σύνδεσμο

Archiepiskopikes Ekloges (cy.net)

Share this post