ΑΚΕΛ: Αβέρωφ-Χριστοδουλίδης «παρόντες στο μεγάλο πάρτι των διαβατηρίων»

ΑΚΕΛ: Αβέρωφ-Χριστοδουλίδης «παρόντες στο μεγάλο πάρτι των διαβατηρίων»

ΔΗΣΥ: “Το ΑΚΕΛ είναι ταυτισμένο με τη θεσμική διαφθορά”.

Ευθείες βολές κατά των υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές του 2023 , Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκου Χριστοδουλίδη, για το “μέγα σκάνδαλο των διαβατηρίων”, διατυπώνει το ΑΚΕΛ. Ο βουλευτής του ΑΚΕΛ και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής,  Χρίστος Χριστοφίδης, υποστηρίζει ότι “είτε με κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, ο οποίος ήταν για 9 χρόνια παρών στο μεγάλο πάρτι των διαβατηρίων, στην έγκριση κάθε διαβατηρίου ξεχωριστά, ο οποίος είχε την επικοινωνία με την Ε.Ε. και αγνοούσε όλες τις προειδοποιήσεις και ο οποίος είχε υπό την ευθύνη του στο Υπουργείο Εξωτερικών τον CIPA, είτε με κυβέρνηση Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος υπήρξε ο παρασκηνιακός ενορχηστρωτής αυτής της κυβέρνησης, μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε κάθαρση, απόδοση ευθύνης και αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος του λαού”.

Απάντηση ΔΗΣΥ

Σε γραπτή ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ , κατηγορεί το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ. Η ανακοίωση  αναφέρει:

“Το ΑΚΕΛ επανέρχεται και σήμερα στο ζήτημα των διαβατηρίων, επιλέγοντας πάλι τον δρόμο του λαϊκισμού και της όξυνσης. Δεν περιμένουμε τίποτα περισσότερο από το κόμμα που είναι ταυτισμένο με τη θεσμική διαφθορά.

Την ίδια ώρα δεν μπορούμε παρά να μην σημειώσουμε τη στάση του ΔΗΚΟ.

Το ΔΗΚΟ και ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος που έφτασαν στο σημείο να αφήσουν τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό για την υπόθεση των πολιτογραφήσεων, και τους φταίει ο Νίκος Αναστασιάδης και ο ΔΗΣΥ, αφήνουν στο απυρόβλητο τον εκλεκτό τους για την Προεδρία ο οποίος συμμετείχε στη λήψη όλων των αποφάσεων που οι ίδιοι στο ΔΗΚΟ θεωρούν καταστροφικές.

Αυτή είναι η στάση που κρατούν ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ και για αυτή θα κριθούν από την κοινωνία”.

Share this post